ZALOGUJ SIĘ

Przedłużenie dostępu do e-tutora za zgromadzone punkty

3 miesiące temuostatnia aktywność: 2 miesiące temu
Kończy mi się rok używania e-tutora. Mam 3800 punktów. Jak zamienić je na przedłużony dostęp?
J
Jerzy_7

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

Zaakceptowana przez pracownika eTutor
Witam,
Zaloguj się do etutora na komputerze, kliknij w ikonkę z zebranymi punkami i poszukaj opcji:

Przedłużenie abonamentu na aktywne kursy o 7 dni

Przedłuż abonament na obecnie aktywne kursy o 7 dni. Pamiętaj, że z tej opcji możesz skorzystać tylko raz na 30 dni. Nie dotyczy abonamentu na zawsze.

Zgodnie z tym co tm napisane możesz to zrobić raz na miesiąc, a przedłużenie jest na 7dni
C
chrisrog

Niestety ta opcja dotyczy wszystkich języków, tylko nie języka włoskiego. Nie wiedzieć czemu jest on w subskrypcji i nie można wymieniać monet na przedłużenie subskrypcji, bo to działa tylko na abonament (taka polityka etutora). Zastanawiam się do czego mogę te monety wykorzystać i nic nie przychodzi mi do głowy :-(
M
Minnetaki
I-Ka - Możesz je sobie zbierać i czekać, aż eTutor zrobi włoski na abonament ;-). A tak serio, też nie mam na co wydawać. Widać, że "cała para" idzie w angielski, pewnie słusznie, bo on najwięcej osób interesuje, problem (mój, osobisty) w tym, że np. mnie akurat nie, a w innych językach nie ma zbyt wielu ciekawych ofert, na które można by było spożytkować monety. - 2 miesiące temu

Aktualnie kurs kurs eTutor włoski jest dostępny w modelu subskrypcyjnym, ponieważ jesteśmy w tracie testów tej formy płatności. W tej sytuacji tylko kursy w modelu dostępowym (abonamentowym) zostaną przedłużone. Nasze skupienie na języku angielskim wynika z faktu, że to on cieszy się największym zainteresowaniem. Dziękujemy Wam za podzielenie się spostrzeżeniami, będą one pomocne przy planowaniu zmian.
adrianna.wu
Pracownik eTutor