ZALOGUJ SIĘ

eTutor w odswiezonym wydaniu - wrażenia

miesiąc temuostatnia aktywność: miesiąc temu
Chciałam napisać, że najnowsze zmiany są super! Boczne menu jest o wiele bardziej czytelne, no i kafelek "następna lekcja" mówi mi, jaki język mam aktywny (uczę się angielskiego i hiszpańskiego). Fajne zmiany, dziękuję :)
aga.kud.1
adrianna.wu - @aga.kud.1 cieszymy się, że podobają Ci się wizualne zmiany na platformie 😊 Trzymamy kciuki za owocną naukę w angielskim i w hiszpańskim 🍀 - miesiąc temu
aga.kud.1 - @darkobo a po co piszesz o powtórkach z rozwijanego menu tutaj? Juz o tym pisales: https://www.etutor.pl/forum/thread/1777206-Watek_eTutora_Trwaja_prace_nad_odswiezeniem_nawigacji_platformy_i_apli.html?unread - miesiąc temu zmieniany: miesiąc temu
darkobo - @aga.kud.1 - nie występuję w dwóch osobach, zerknij dokładnie kto zapytał w tym wątku o zniknięcie powtórek.
Moje dalsze wpisy odnosiły się do wypowiedzi pracowników etutor. Trudno byłoby się do tych konkretnych wypowiedzi odnosić w innym wątku.
- miesiąc temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

Gdzie zniknęła opcja "powtórki" z rozwijanego menu w prawym górnym rogu aplikacji? Tak, była w tym miejscu przydatna i często z niej korzystałem.
W
wilkwilk
MyroslavaRozbytska18 - Zakładka Powtórki jest dostępna w aplikacji na belce na dole ekranu, a korzystając z przeglądarki na komputerze, znajdziesz ją na belce u góry ekranu. - miesiąc temu
darkobo - Ale jak jest się w trybie powtórek specjalnych, to belki na dole ekranu nie ma!
Zacznijcie czytać uwagi użytkowników ze zrozumieniem! - https://www.etutor.pl/forum/thread/1777206-Watek_eTutora_Trwaja_prace_nad_odswiezeniem_nawigacji_platformy_i_apli.html?unread
- miesiąc temu
adrianna.wu - Jesteśmy w takcie weryfikowania Waszych komentarzy we wspomnianym wątku. Jednak potrzebujemy czasu, aby się z nimi zapoznać i przeanalizować. Będziemy wdzięczni za cierpliwość.
Na ten moment będąc w powtórkach specjalnych można kliknąć w ikonę monet, aby pojawiło się dolne menu wraz z zakładką powtórek.
- miesiąc temu
darkobo - Dziękuję za informację.
Jako rozwiązanie tymczasowe może być.
Docelowo jednak lepszym rozwiązaniem byłaby obecność przycisku powtórek w menu.
Od razu dodam (na wszelki wypadek, bo taki pomysł przez chwilę mi się pojawił), że raczej nie byłoby dobrym rozwiązaniem dołożenie w aplikacji dolnej belki do ekranu powtórek poszczególnych elementów - na 90% będzie to powodować błędy w "klikaniu".
- miesiąc temu zmieniany: miesiąc temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.