ZALOGUJ SIĘ

Czy istnieje mozliwosc powrotu do cwiczen polegajacych na pisaniu?

zmodyfikowany: 2 miesiące temuostatnia aktywność: miesiąc temu
Często w trakcie robienia lekcji nie mam czasu by wykonac cwiczenie polegające na pisaniu np. recenzji. Czy mogę wrócić później do tych ćwiczeń bez przerywania lekcji?
K
KamilCHSan

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

Możesz powrócić.
Jak klikniesz w "Lekcje" to później w trzy kropki z prawej i wybierz "Strony lekcji według typu".
Domyślnym typem lekcji jest notatka językowa, ale z rozwijanego menu możesz wybrać "pisanie". Wtedy pokażą Ci się wszystkie lekcje z ćwiczeniami polegającymi na pisaniu. Musisz tylko jeszcze wybrać odpowiedni poziom, bo lekcje pogrupowane są poziomami.
(kiedyś na jednej stronie była wyświetlana lista wszystkiych lekcji danego typu, ze wszystkich poziomów, twórcy zmian w eTutor bardzo lubią zmuszać nas do klikania ;) ).
darkobo
KamilCHSan - dzieki za pomoc 😊 - 2 miesiące temu zmieniany: 2 miesiące temu
Katuszka - Nie potrzebowałam tego, a dowiedziałam się ciekawej rzeczy, dzięki wielkie @darkobo, Ty chyba wiesz wszystko o eTutorze xd

Jeśli mi się zdarza ominąć zadanie, to i tak wiem gdzie ono jest, bo przy temacie pokazuje się zielony pasek i widać gdzie nie dokończyłam.

Fajnie, że eTutor zrobił tak, a przynajmniej póki co tak miałam, że można spokojnie ominąć zadanie, a lekcja będzie ukończona, bo bez zrobionego zadania będzie miała te 70 czy 75%.
- miesiąc temu
darkobo - Można by powiedzieć, że jestem weteranem 🤪 Jedenaście lat z okladem - to zobowiązuje 😎
Na wyższych poziomach są takie lekcje, w których zadanie pisrmne to 50% lekcji. Ale i na to jest sposób 😏
- miesiąc temu zmieniany: miesiąc temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.