ZALOGUJ SIĘ

Ustawienia plików cookie... bla bla bla- bla dopisuję, bo wymagacie, by temat miał nie mniej niż 30 znaków 😉

3 miesiące temuostatnia aktywność: 3 miesiące temu
Kiedy zniknie ta denerwująca ikonka do ustawień plików cookie, która pojawiła się w lewym dolnym roku aplikacji e-tutor i pomimo ustawienia i zapisywania własnych preferencji nie można się jej pozbyć? Ktoś również ma ten problem, czy to ja czegoś nie rozumiem 😉?
AndaluzyjskaJoanna
darkobo - Ja mam. Pewnie wszyscy mają. - 3 miesiące temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 8

Mam ten sam problem :) Rano jeszcze tego nie miałem, irytuje i przeszkadza w normalnym korzystaniu z etutora na tel. Swoją drogą fajnie gdyby była dedykowana app na tel, a nie tylko przeskalowana wersja desktopowa ne ekranie tel.
G
guler_41
3 miesiące temuzmieniany: 3 miesiące temu

Niestety jest to niezamierzony błąd, za który serdecznie przepraszamy. Pracujemy nad jak najszybszym rozwiązaniem tej niedogodności.
karol.k
Pracownik eTutor

Również mam ten problem. To bardzo irytujące.
K
Kotki3201

A teraz jeszcze zmieniono sposób prezentowania liczby powtórek na górnym pasku. Zamiast normalnie, jak dotychczas, czarnej liczby na białym tle, jest coś maciupeńkiego na bardzo ciemnymgranatowym tle. Bardzo trudno to przeczytać.
Za to codziennie spadający z sufitu czarny pająk z informacją o pobijanym rekordzie, jest już "słusznej" wielkości. Nawiasem mówiąc, poza chwilowym zamieszaniem, ów pająk nic nie wnosi, gdyż ta informacja już jest zamieszczona na górnym pasku. Czy można liczyć na powrót do poprzednich ustawień?
K
Konwalia-Majowa
darkobo - Popieram, codzienny pająk jest irytujący. - 3 miesiące temu
MyroslavaRozbytska18 - Dziękujemy za Twoją opinie - jest ona ważna dla nas. Przekażę Twoją sugestię do odpowiednich osób w naszym zespole — bardzo dziękujemy. Nie mogę zagwarantować wdrożenia zmian, ale na pewno pochylimy się nad propozycją. - 3 miesiące temu

U mnie to samo 🫣
M
mi.kozlovska

Opisany przez Ciebie kłopot został naprawiony. Przepraszamy za niedogodności.
MyroslavaRozbytska18
Pracownik eTutor
AndaluzyjskaJoanna - To miło, dziękuję. - 3 miesiące temu

Powtórzę się. Dość grzebania przy layoucie, zacznijcie rozwijać diki, bo mocno kuleje.
PS. Używam etutora na przeglądarce w komórce. Ikona cookie jest tu nadal i nadal irytuje.
Marg-g
3 miesiące temuzmieniany: 3 miesiące temu
MyroslavaRozbytska18 - W opisanej przez Ciebie sytuacji proszę wylogować się ze swojego konta, wystarczy wejść w Menu (trzy paski w prawym górnym rogu), i opcja będzie dostępna na dole rozwijanej listy. Po zalogowaniu belka dolnego menu powinna być w pełni widoczna, ikona dotycząca ustawień plików cookie będzie już ukryta.

Dodatkowo informuję, że przekażę Twoją sugestię do odpowiednich osób w naszym zespole — bardzo dziękujemy. Nie mogę zagwarantować wdrożenia zmian, ale na pewno pochylimy się nad propozycją.
- 3 miesiące temu

Dopisuję do listy zamykające sie automatycznie menu (3 kreski), echo w lekcji i zblokowanie sie przycisku "nastepne pytanie' oraz wyskakujacy zawsze przu uruchamianiu komunikat "wystapil blad poczas aktualizacji poziomu osiagniecia".
johnsosna
MyroslavaRozbytska18 - W kwestii opisanego przez Ciebie problemu prosimy napisać do nas na [...]@etutor. pl - postaramy się Ci pomóc. - 3 miesiące temu