ZALOGUJ SIĘ

apka eTutor / jak wolicie się uczyć?

5 miesięcy temuostatnia aktywność: 5 miesięcy temu
Polecacie aplikację do eTutora? Wolicie uczyć się używając aplikacji czy przegladarki?

Jeszcze, czy używacie latopa, telefonu, czy jeszcze czegoś innego? Podejrzewam, że aplikację można też mieć na komputerze.
Katuszka

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

Ja mam aplikację na telefonie i korzystam z platformy na laptopie. Używam tego, do czego mam akurat dostęp (np. w kolejce do urzędu telefonu).
Wolę laptopa, bo literki większe i wygodniej mi się pisze, gdy robię powtórki. Do tego aplikacja jest bardziej "zwarta", ciężko niekiedy znaleźć niektóre opcje, które na platformie są dosłownie w zasięgu kliknięcia lub dwóch.
dhuode

Częściej apka na telefonie, ale ogólnie wolę wersję przegladarkową na komputerze. Głównie ze względu na wygodniejszą klawiaturę :) Sama aplikacja na telefon jest całkiem wygodna.
A
AgataO94

Do przerabiania lekcji, pisania na forum - zdecydowanie komputer (nieważne czy stacjonarny, czy laptop), przede wszystkim na o wiele większą wygodę obsługi klawiatury.
Do przeglądania forum i do powtórek - może być apka (w telefonie z Androidem) - ma tę zaletę, że łatwo dostępna jest niemal w każdym miejscu - w kolejce (np. do lekarza), w tramwaju czy autobusie. Przy powtórkach na apce nie wstukuję literek, sprawdzam "w głowie", czy dobrze pamiętam pisownię i na tej podstawie się oceniam. Na forum w apce też czasem coś wpiszę - największa trudność to podlinkowywanie innych wątków lub np. wpisów z diki, albo konkretnych lekcji.

Apki na komputer (Windows) chyba nie ma. Nie wiem jak to jest w przypadku Apple.
darkobo
MyroslavaRozbytska18 - Aplikacja eTutor nie jest dostępna na komputerach - sugerujemy korzystać z przeglądarki. - 5 miesięcy temu