ZALOGUJ SIĘ

Kursy tematycze a dostęp do powtórek

6 miesięcy temuostatnia aktywność: 5 miesięcy temu
Chciałam zapytać jak wygląda kwestia dostępu do powtórek w przypadku wykupienia dostępu do kursów tematycznych (Customer Care/Workplace Safety). Do tej pory wyglądało to tak, że w przypadku języka angielskiego wystarczało mieć aktywny którykolwiek kurs, żeby mieć dostęp do całego modułu powtórek z tego języka. Kursy tematyczne są dostępne dożywotnio - czy to oznacza, że po ich wykupieniu mam dożywotni dostęp do wszystkich moich powtórek z angielskiego?
dhuode

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

Po wykupieniu dożywotnego abonamentu kursu Customer Care (lub Workplace Safety) otrzyma Pani dostęp do modułu Powtórek i do wcześniej dodanych elementów z kursu eTutor angielski na zawsze.
MyroslavaRozbytska18
Pracownik eTutor
darkobo - Wow! Niesamowite. Znakomite rozwiązanie dla osób, które przerobiły już wszystkie poziomy kursu eTutor angielski. - 6 miesięcy temu
dhuode - czyli zrobiłam biznes życia :))) - 6 miesięcy temu zmieniany: 6 miesięcy temu
darkobo - Wychodzi na to, że ja też 😃 - 6 miesięcy temu
adrianna.wu - Pozostaje się tylko cieszyć 😁 Życzymy owocnych powtórek 🍒🍊🍇 - 6 miesięcy temu
dhuode - A planujecie takie mini kursy z innych języków? - 5 miesięcy temu
MyroslavaRozbytska18 - Obecnie realizujemy projekty rozwojowe w innych obszarach. - 5 miesięcy temu zmieniany: 5 miesięcy temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.