P | pawpis |
darkobo |
Konwalia-Majowa - Tak, na laptopie polskie tłumaczenia zdań są pisane najmniejszą dostępną czcinką. Osoby słabiej widzące i uczące się wieczorem, zmęczone po pracy mogą mieć problem. W dodatku są to szare litery na szarym tle.
-
9 miesięcy temu
|
+8 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
spajk |
j_pawlowski |
Marg-g |
adrianna.wu Pracownik eTutor |
j.samoszak |
elderflower - Ja również jestem za powrotem do starej wersji, ale z doświadczenia wiem, że etutor raczej nie bierze pod uwagę tego co myślą użytkownicy. Nie jest to pierwszy raz, kiedy wprowadzone zmiany zostały oprotestowane i skończyło się na tym, że trzeba było się przyzwyczaić... albo zrezygnować.
-
8 miesięcy temu
|
+5 |
MyroslavaRozbytska18 - Jak wspominaliśmy wcześniej, aktualnie testujemy nowy wygląd graficzny. W celu jego ulepszenia wciąż zbieramy opinie użytkowników, ponieważ chcemy, żeby nauka na naszej platformie była nie tylko pożyteczna, ale również przyjemna. Dziękujemy za Wasze opinie - każda z nich jest dla nas ważna.
Jednak dostosowanie się do indywidualnych preferencji każdego użytkownika oraz wdrożenie wszystkich sugestii nie jest możliwe z przyczyn technicznych. Dlatego staramy się wprowadzać zmiany, które spełnią oczekiwania szerszej grupy odbiorców. Będziemy wdzięczni za cierpliwość, wyrozumiałość i dzielenie się swoimi opiniami - będzie to pomocne w ulepszeniu naszej platformy. - 8 miesięcy temu |
+5 |
adrianna.wu Pracownik eTutor |