ZALOGUJ SIĘ

Tutor jak to dobrze,że nie przynudzasz

13 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
Od dłuższego czasu Tutor sympatycznie zaskakuje: co chwila nowe słówka i tym samym obrazki na obrazkach.Fantastycznie bo coraz bogatsza oferta bardzo,bardzo to doceniam i już na .....zapas proszę o więcej a może ciut,ciut jakieś idiomy?Serdecznie pozdrawiam tych,którzy ten powiew nowości co chwila nam dostarczają.Nie osiadajcie na laurach buziaki
ipon

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

Jeśli ma to być lista życzeń to gdybym miał ze wszystkiego wybrać jedno zagadnienie to osobiście najbardziej ucieszyłbym się z zestawienia prepositional phrases.
Za wzór i punkt odniesienia skromnie zaproponuję podręcznik pani Virginii Evans: CPE Use of English for the revised Cambridge Proficiency Examination, w którym jest to zrobione wzorowo
(razem z masą ciekawych ćwiczeń).

PS. Oczywiście widziałbym taka listę również na poziomach niższych, by wszyscy mogli się z tym wcześnie zapoznać i oswoić.
quantum137
13 lat temuzmieniany: 13 lat temu

Ponieważ to nie jest lista tylko serdeczne podziękowanie za dokonania to nie odniosę sie to Twoich wywodów i niuansów sorry tu chodzi o konkrety .Konkkret jest zmiany są a Twój Quantum wpis nawet z wyt luszczeniami kupy się nie trzyma
ipon
13 lat temuzmieniany: 13 lat temu
quantum137 - No to teraz mi przyfasoliłaś jak łysy grzywą a kant kuli hehe
No offence!
- 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
ipon - Nie wiem o co Ci chodzi lata świetlne mijały a obrazki jakie były takie były a teraz co chwila nowość i za to jestem wdzięczna.Wcale Ci nie przyfasoliłam zawsze możesz poprosić Tutora o inne obrazki a dlaczego te pretensje do mnie?Pozdrawiam serdecznie - 13 lat temu
quantum137 - Piszesz:
> proszę o więcej a może ciut,ciut jakieś idiomy
To napisałem co bym ja chętnie ujrzał.
Zupełnie nie rozumiem o co to zamieszania.
Piszesz:
> Twój Quantum wpis nawet z wyt luszczeniami kupy się nie trzyma

Wybacz ale jeśli nie rozumiesz co ze swoim (krótkim) wpisem przekazuje to już nie mój problem.
- 13 lat temu