N | nikus1166 |
N | nejtif_spiker |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Paveu |
nikus1166 - Tak.
Według mnie to całkiem odmmieny akcent, niż ten typowo brytyjski. Ciekawy jestem zdania innych naszych użytkowników etutor. - 11 miesięcy temu |
+2 |
spajk - W mojej pracy zaczęli pojawiać się ludzie z różnych krajów i póki co jeżdżąc po Europie nie miałam problemu zrozumienia to niestety kiedy przybyli ludzie z Nigerii,Etiopii..itd był problem i wtedy żeby się dobrze zrozumieć musilelismy pisać sobie co chcemy i co trzeba zrobić....
-
11 miesięcy temu
|
+1 |
B | Barbara.m |
nikus1166 - Bardziej chodzi mi o darmowe sposoby, niz te śmieszne portale, z native speakers from africa.
-
11 miesięcy temu
|
-2 |
Paveu - a to sam jestem ciekawy. pewnie sa jakies portale gdzie mozna zlapac z kims kontakt for fun jak w Euro Trip :D
-
11 miesięcy temu
|
|
Barbara.m - Na pewno są i takie darmowe. Ja akurat pracuję z osobami anglojęzycznymi więc chcąc niechcąc mam kontakt 😉 I nie szukałam innych okazji. Wcześniej jak nie miałam tego kontaktu korzystałam przez jakiś czas z tutlo opłacanego przez pracodawcę żeby właśnie mieć możliwość rozmowy. Ale sama bym się nie zdecydowała na kupno u nich dostępu. jest to niezłe ale jak dla mnie nie ta proporcja ceny do jakości. A do tego korzystałam z etutora na potrzeby utrwalania słownictwa.
-
11 miesięcy temu
|
+2 |