C | const77 |
![]() | e.lukasiewicz |
jerzy_pozoga - Brawo ! popieram na PLUS ze względu na fact iż L.77 jest na wysokim poziomie.
Serdecznie pozdrawiam- jkp PS.Obejrzałem TEN film i pomimo iż jestem na niskim B1 napisy są zrozumiałe dla mnie (bez zaglądania do słownika). - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
jerzy_pozoga - Witaj const77- ja odnoszę się krytycznie do twojej wypowiedzi. Dla mnie celem jest nauka do poziomu English Adwanced zamiast noszenia "TŁUMACZA" ! kieszonkowego.
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
|
const77 - Tu 'kadra' się wyjątkowa nie przemęcza... nie mam sprawdzanych prac (?), odwołują mnie do słownika - "poszukaj sobie sam" i jakieś dyskusje z innymi użytkownikami w stylu "brawo popieram albo ja taki zdolny.." - Ty to nazywasz wspomaganiem procesu uczenia się? Nie w tym celu kupiłam kurs w e-tutorze..
-
13 lat temu
|
+1 |
jerzy_pozoga - Do const77-jesteś daleko niesprawiedliwa w tej ocenie.
https://www.etutor.pl/kursy-angielskiego/premium/ Polecam eTutor.pl + Premium, to naprawdę DOBRE ! Pozdrawiam- jkp - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
const77 - Zwróciłam się z prośbą o tłumaczenie. Nie rozumiem Twojej interwencji skoro tak naprawdę nie masz nic do zaproponowania, co mogłoby stanowić pomoc w zakresie wykazanego przeze mnie problemu. Uprawiasz jakiś "szeptany" marketing... Jeśli tylko tyle masz do zaproponowania, to przestańmy odbijać piłeczkę, i zastopujmy te komentarze. Chyba że jesteś skłonny przedstawić swoje tłumaczenie wyrażeń idiomatycznych w trailerze, skoro nie miałeś z tym żadnych problemów...
-
13 lat temu
|
0 |
jerzy_pozoga - W swoich wypowiedziach -const77 wypisuje bzdury a to nieładnie z twojej strony. PASS !
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
|
const77 - Twój glos jest w ogóle, od początku niezasadny... zauważ, że nie prezentujesz nic konstruktywnego w moim kontekście. więc życzyłabym sobie, abyś wszystkie te swoje "Bravo, popieram na plus... pass" przeniósł gdzie indziej,i więcej mi nie "pomagał" - taką pomoc mam...gdzieś.
-
13 lat temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.