Ćwiczenia: "Obrazki - dobieranie podpisów" Estas bien?
rok temuostatnia aktywność: rok temu
Pytanie do użytkowników robiących ćwiczenia "Obrazki - dobieranie podpisów". Czy wyświetlił się Wam kiedyś obrazek (z pamięci: młoda zmartwiona kobieta w białej koszulce siedzi, a nad nią stoi mężczyzna) gdzie pod spodem zamiast po polsku np. "Wszystko w porządku?" albo "Nic ci nie jest?" jest hiszpańskie "Estas bien?" z dodatkowym i odwróconym znakiem zapytania na początku? Prawidłowa odpowiedź w jednym z trzech kafelków to "Are you OK?" Po kolejnym trafieniu na to ćwiczenie trochę się już wkurzyłem i zgłosiłem ten błąd dwa dni temu do etutor ale otrzymana odpowiedź była kompletnie bez sensu. Ciekaw jestem czy ten błąd pojawia się tylko u mnie czy również u innych użytkowników.
Pytanie do użytkowników robiących ćwiczenia "Obrazki - dobieranie podpisów". Czy wyświetlił się Wam kiedyś obrazek (z pamięci: młoda zmartwiona kobieta w białej koszulce siedzi, a nad nią stoi mężczyzna) gdzie pod spodem zamiast po polsku np. "Wszystko w porządku?" albo "Nic ci nie jest?" jest hiszpańskie "Estas bien?" z dodatkowym i odwróconym znakiem zapytania na początku? Prawidłowa odpowiedź w jednym z trzech kafelków to "Are you OK?" Po kolejnym trafieniu na to ćwiczenie trochę się już wkurzyłem i zgłosiłem ten błąd dwa dni temu do etutor ale otrzymana odpowiedź była kompletnie bez sensu. Ciekaw jestem czy ten błąd pojawia się tylko u mnie czy również u innych użytkowników.
W przypadku takich zgłoszeń zalecamy podanie szczegółów m. in. jaki zakres słownictwa był wybrany z ramki w prawym górnym rogu, każda informacja będzie dla nas pomocna. - rok temu
Druga sprawa, to jeśli zgłoszenie jest już zamknięte to użytkownik nie może już odpowiedzieć. Może warto dać taką możliwość otwarcia zamkniętego już zgłoszenia poprzez umożliwienie użytkownikowi dodania kolejnej wiadomości? - rok temu
Natomiast status zgłoszenia (nawet jeśli jest już na statusie zamknięte) nie wpływa na możliwość kontynuowania korespondencji z nami. Zalecamy sprawdzić wewnętrzne ustawienia w swoim serwisie pocztowym. Jeśli jednak nie ma możliwości odpisania na naszą wiadomość, zawsze można napisać nową i wspomnieć w niej, że jest to nawiązanie do określonego tematu :) - rok temu
Co do zaś zamknięcia tematu to nie można już wtedy odpisać poprzez etutor -> Społeczność -> Wiadomości -> Zgłoszenia. To że można napisać nową wiadomość to oczywiste. Niemniej zawsze bardziej czytelne i wygodne jest kontynuować wątek. I tak zawsze w różnych serwisach jest to praktykowane. - rok temu
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.