jak korzystać z kursu etutor.pl
zmodyfikowany: rok temuostatnia aktywność: rok temu
1. Jeśli warto i jest możliwe na różne sposoby korzystać z kursu np etutor.pl, to można i warto pozostawać z tym kursem długo. Jeśli to jest niemożliwe, lub mało wartościowe to po przerobieniu kursu + powtórka należy szukać innego kursu lub sposobu nauki.
2. Analiza nauki zależy od celów jakie sobie stawiam w nauce angielskíego.
Zawsze miałem trudności w definiowaniu celów nauki. Dzisiaj idzie mi to lepiej i sprzyja to postępom w nauce.
3. Teraz należałoby przejść do szczegółów. Zobaczymy czy temat okaże się ciekawy.
1. Jeśli warto i jest możliwe na różne sposoby korzystać z kursu np etutor.pl, to można i warto pozostawać z tym kursem długo. Jeśli to jest niemożliwe, lub mało wartościowe to po przerobieniu kursu + powtórka należy szukać innego kursu lub sposobu nauki.
2. Analiza nauki zależy od celów jakie sobie stawiam w nauce angielskíego.
Zawsze miałem trudności w definiowaniu celów nauki. Dzisiaj idzie mi to lepiej i sprzyja to postępom w nauce.
3. Teraz należałoby przejść do szczegółów. Zobaczymy czy temat okaże się ciekawy.
Gubię wyuczone samogłoski i dyftongi. Piszę słabo, są teksty, których nie rozumiem i mnie to nie dziwi, ale czasami nie wiem dlaczego nie rozumiem tekstu. Takie uproszczone wyjaśnienie. - rok temu zmieniany: rok temu
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.