ipon |
DAD |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
DAD |
ipon - Dzieki Twojemu komentarzowi dotarło do mnie,że jestem z innego świata i faktycznie to jest forum językowe i nie ma miejsca na prywatne życie.Szkoda tylko ,że inni piszą o życiu prywatnym i jest to aprobowane a ja mam zawsze bardzo karcące odpowiedzi
-
13 lat temu
|
-1 |
radmar2 - Mira, bardzo Cię lubię, ale znowu zaczynasz przeginać. To nie jest tak, że cały świat się na Ciebie uwziął.
Popatrz na swoją działalność na tym forum i zobacz ile twoich wiadomości było związanych merytorycznie z kwestią języka angielskiego, czy też nauki na etutor, a ile jest swego rodzaju twoim pamiętnikiem. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+3 |
radmar2 - [c.d.] Ja wiem, że dla osoby w Twoim wieku życie na obczyźnie może być ciężkie i frustrujące, ale proponował bym raczej korespondencję bezpośrednio ze znajomymi z etutora, a nie za pośrednictwem forum.
A teraz pozdrawiam świątecznie i smacznego jajka życzę! - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+3 |
DAD - Ipon
Ja nie odniosłem się do tego że cieszysz się z potencjalnego wnuka. Odniosłem się do Twojego "focha" że w środku nocy, po dwóch godzinach od pierwszego wpisu, nie posypały sie gratulację. To było dziecinne. Sorry. Personalnie całkowicie nic do Ciebie nie mam :) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+3 |
ipon - Dad nie ucz starej baby,która za prę miesięcy będzie babcią szczęścia ja wiem Wy młodzi macie swoją logikę ale uwierz ,że ja potrafię się cieszyć z rodzinnych wydarzeń a że moja spontaniczność w takiej sytuacji jest karcona to już nie moja wina
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
|
DAD - Ja na prawdę nie chcę się przegadywać w tym temacie. Święta idą...
Tylko Ty coś kota ogonem odwracasz. Przeciez ja na serio rozumiem Twoje szczeście, gratulowałem. Mnie się nie podobało tylko to, że miałaś pretensje do innych że ci nie gratulują. Sama jednak chyba zrozumiałaś swój bład, bo skasowałaś własny post w tym temacie. Jak dla mnie to forum jest publiczne i każdy może pisać co mu się podoba. Jeszcze raz gratulacje i niech maluch dobrze rozwiją :) - 13 lat temu |
+4 |
lukaszgd |
ipon - Sorry mól błąd ale myślałam ,że jak 3 lata na tutorze jestem o fakcie zostania babcią mogę napisać okazuje się,że nie mogę.Ogromne dzięki za gratulacje
-
13 lat temu
|
|
ipon |
radmar2 - Dziękuję za życzenia, naprawdę bardzo się cieszę z Twojego szczęścia, ale rozumiem też, że każde forum ma określoną tematykę i nie należy na forum dot. nauki języka angielskiego pisać o polityce, swoim hobby, czy życiu prywatnym. Natomiast nie ma przeciwwskazań aby wysłać to do znajomych z etutora.
-
13 lat temu
|
+3 |
radmar2 - [c.d.]
Posty od Ciebie są zawsze mile widziane. Fajnie by było gdyby etutor utworzył też forum na temat życia na "wyspach", gdzie takie osoby jak Ty mogły by wymieniać się wiedzą nt. panujących tam realiów. Pozdrawiam ciepło. Marcin - 13 lat temu |
+4 |