ZALOGUJ SIĘ

Grudzien to piekny miesiac w kalendarzu

zmodyfikowany: 13 lat temu
Kochani kontrakt podpisuję we wtorek w tygodniu poświątecznym dostałam już ubranko .Chcę się podzielić nową radosną nowiną w GRUDNIU BEDE BABCIA.Jakaś łaskawa gwiazda zawisła naqde mną albo minęlo 7 lat chudych Serdecznie pozdrawiam buziaki
ipon
p-o-l-a - Ipon gratuluję!!! - 13 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 4

Nie rozumiem. To jakiś demonstracyjny foch ze juz zadnego wpisu nie zrobisz na temat swojego sukcesu?
Wg mojego zegarka (czasu polskiego), wpisu dokonałaś około 23 w nocy. Masz ewidentny żal że nie posypał się grad zyczeń. Ludzie w tym czasie spią, a jedynie mały odsetek uczestników etotora pisuje stale na tym forum i moze wiedzieć kto to ipon. Dodatkowo odczekałaś raptem tylko 2h do kolejnego wpisu.

Ja potrafię zrozumieć Twoją radość, na serio. Tylko że to forum jest forum językowym, a ludzie znają się tylko wirtualnie. Dlatego może zabrzmi to brutalnie, ale ich to po prostu nie interesuje.

Niestety to jest ułomność tego forum, że nie ma odpowiednich działów. Bo na taki temat na pewno i miejsce by się znalazło, a i ktoś chętnie podyskutuje.
Tutaj ludzie szukają kontaktu z językiem angielskim.

No i na koniec nie odbieraj mojego wpisu personalnie. Pisze jako zwykły cztelnik i mam do tego prawo, tak jak i Ty maszprawo zakładać taki wątek.

Na koniec na serio Ci gratuluję :) Ja jestem tylko ojcem i jeszcze kilka lat odczekam, zanim zostane dziadkiem.

pozdrawiam
DAD
DAD

Hmm... no ale dlaczego skasowałaś w całosci swój drugi post?
Przez to teraz moja wypowiedz, nie wiadomo do czego się odnosi...
DAD
ipon - Dzieki Twojemu komentarzowi dotarło do mnie,że jestem z innego świata i faktycznie to jest forum językowe i nie ma miejsca na prywatne życie.Szkoda tylko ,że inni piszą o życiu prywatnym i jest to aprobowane a ja mam zawsze bardzo karcące odpowiedzi - 13 lat temu
radmar2 - Mira, bardzo Cię lubię, ale znowu zaczynasz przeginać. To nie jest tak, że cały świat się na Ciebie uwziął.
Popatrz na swoją działalność na tym forum i zobacz ile twoich wiadomości było związanych merytorycznie z kwestią języka angielskiego, czy też nauki na etutor, a ile jest swego rodzaju twoim pamiętnikiem.
- 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
radmar2 - [c.d.] Ja wiem, że dla osoby w Twoim wieku życie na obczyźnie może być ciężkie i frustrujące, ale proponował bym raczej korespondencję bezpośrednio ze znajomymi z etutora, a nie za pośrednictwem forum.

A teraz pozdrawiam świątecznie i smacznego jajka życzę!
DAD - Ipon

Ja nie odniosłem się do tego że cieszysz się z potencjalnego wnuka. Odniosłem się do Twojego "focha" że w środku nocy, po dwóch godzinach od pierwszego wpisu, nie posypały sie gratulację. To było dziecinne. Sorry.

Personalnie całkowicie nic do Ciebie nie mam :)
ipon - Dad nie ucz starej baby,która za prę miesięcy będzie babcią szczęścia ja wiem Wy młodzi macie swoją logikę ale uwierz ,że ja potrafię się cieszyć z rodzinnych wydarzeń a że moja spontaniczność w takiej sytuacji jest karcona to już nie moja wina - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
DAD - Ja na prawdę nie chcę się przegadywać w tym temacie. Święta idą...

Tylko Ty coś kota ogonem odwracasz. Przeciez ja na serio rozumiem Twoje szczeście, gratulowałem.

Mnie się nie podobało tylko to, że miałaś pretensje do innych że ci nie gratulują. Sama jednak chyba zrozumiałaś swój bład, bo skasowałaś własny post w tym temacie.

Jak dla mnie to forum jest publiczne i każdy może pisać co mu się podoba.

Jeszcze raz gratulacje i niech maluch dobrze rozwiją :)
- 13 lat temu

Gratulacje dla Pani Ipon :) ale tak samo sądzę że to nie miejsce na takie posty, co to będzie jak każdy zacznie się dzielić radosnymi i smutnymi wiadomościami z swojego życia. Będzie wielki chaos. Przydałby się dział off-topic jak na forach internetowych na takie wypowiedzi. Pozdrawiam :)
lukaszgd
ipon - Sorry mól błąd ale myślałam ,że jak 3 lata na tutorze jestem o fakcie zostania babcią mogę napisać okazuje się,że nie mogę.Ogromne dzięki za gratulacje - 13 lat temu

Radmar dzięki Ty to wiesz co napisać ale ja poczekam jak będziesz Dziadkiem pogadamy sobie wtedy i już wiem,ze nie bedzie to forum tutora.Dzięki mój ulubiony interlokutorze nie ma to jak fachowa porada.Zyczę Ci wspaniałych Swiąt i mocno,bardzo mocno pozdrawiam
ipon
13 lat temuzmieniany: 13 lat temu
radmar2 - Dziękuję za życzenia, naprawdę bardzo się cieszę z Twojego szczęścia, ale rozumiem też, że każde forum ma określoną tematykę i nie należy na forum dot. nauki języka angielskiego pisać o polityce, swoim hobby, czy życiu prywatnym. Natomiast nie ma przeciwwskazań aby wysłać to do znajomych z etutora. - 13 lat temu
radmar2 - [c.d.]
Posty od Ciebie są zawsze mile widziane. Fajnie by było gdyby etutor utworzył też forum na temat życia na "wyspach", gdzie takie osoby jak Ty mogły by wymieniać się wiedzą nt. panujących tam realiów.

Pozdrawiam ciepło. Marcin
- 13 lat temu