ZALOGUJ SIĘ

Dziękuję Moim Dobrym Duszkom .Jest za co

zmodyfikowany: 13 lat temu
Pisaliśmy ostatnio na forum o agencjach i o moim pechu,że nigdy nie miałam innego pracodawcy niż agencyjny.Zawsze dostawałam sympatyczne słowa otuchy i życzenia od Dobrych Duszków,które mi dobrze życzą.Swieta spędzam w Polsce a po powrocie do pracy z urlopu przechodzę na kontrakt taką informację przedstawił mi dzisiaj mój szef.Dzięki Kochani za dobre myśli pod moim adresem i dzięki za pozytywne energie.Suma sumarum jest ok będzie wreszcie normalnie.Pozdrawiam bardzo radośnie
ipon

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

Ja z mojego doświadczenia życiowego wyciągnąłem wniosek, że można się cieszyć z awansu dopiero, gdy trzyma się papier w ręku. Życzę Ci abyś napisała jeszcze raz na forum podobną informację po powrocie do pracy z Polski.
slawek4
absolwentka - Mam podobnie! Póki nie mam na papierze to nie wierzę!- taka moja zasada;) Oczywiście życzę Ci jak najlepiej;) Pozdrawiam! - 13 lat temu

Pewnie,że zimny prysznic przywraca dobre krążenie ja jeszcze papieru w łapie nie mam ale to była pierwsza propozycja permanent job jaką dostałam w Anglii i stąd mój wczorajszy wpis.Nieomieszkam przedstawić stanu faktycznego po urlopie.Serdecznie pozdrawiam
ipon

Kończąc temat 18 kwietnia podpisałam kontrakt.Dziękuję wszystkim,którzy złożyli mi gratulacje.Jestem jedyną Polką ,która pracuje w tej firmie na kontrakcie.
ipon
13 lat temuzmieniany: 13 lat temu