Marcin48 |
jerzy_pozoga |
jerzy_pozoga - Marcinie- ps. dawniej klik na kwadracik to było ok. 0,1 sec. Dzisiaj klikam i stwierdzam iż zbyt wolno owe kwadraciki się obracają , coś tak ok. 0.3 sec. Z mojej obserwacji wynika, iż dawniej klik i obrazek pstryk a dzisiaj obrazki się obracają, zbyt wolno.
-
2 lata temu
|
+4 |
londynwarszawianka - Ostatnie moje osiagniecie w grze memory to 95 punktow w czasie 1 minuty. Gram czesto, bo gry karciane wplywaja na pamiec, ale 100 punktow to chyba nie jest tak latwo osiagnac :)
-
2 lata temu
|
+3 |
jerzy_pozoga - Hi londynwarszawianka- gratuluję! A ja dawniej miałem "6" od szczytu góry. A wyniki coś tak ok. 150 ...160./ na kratkę w 25 sekund. Zapamiętałem.
-
2 lata temu
zmieniany: 2 lata temu
|
+3 |
londynwarszawianka - Dziekuje. Zauwazylam tez, ze lepsze wyniki sa w dni kiedy internet szybciej dziala:)
-
2 lata temu
|
+3 |
jerzy_pozoga - Hi londynwarszawianka- TAK! Masz szansę dorwać 100-tkę poniżej 1 minuty. Ja, klikałem bez zastanawiania się, tj. szybki pianista, na słuch i wyczucie położenia obrazka. Wczoraj miałem 52 sec. ale również wiele błędów.
-
2 lata temu
|
+3 |
Marcin48 - No właśnie, czekam na tego mistrza/mistrzynię co choć raz uzyskał/a 100 punktów...
-
2 lata temu
|
+2 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Maxarnis |
G | ganjaX |
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2024 r.? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪