ipon |
slawek4 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
ipon |
jerzy_pozoga - IPONKO- ale fajnie, zgrabnie po polsku piszesz !
Serdecznie pozdrawiam -jkp - 13 lat temu |
|
ipon - Drogi Jerzy nie wiem czy cieszyć się czy smucić po tym co napisaleś ale j. polski był moją pasją a połykanie książek namiętnością.Wszystko wzięło w łeb tu w Anglii moja ortografia jest w stanie agonalnym.Na święta lecę do Polski i kupię sobie kilka książek ,które muszę mieć ach jak się cieszę
-
13 lat temu
|
|
jerzy_pozoga - IPONKO- tutaj ja ciebie chwalę. Zapamiętałem iż lubisz bardzo pośpiesznie pisać gubiąc kropki i przecinki. Dzisiaj czytelnie. Dziękuję- jkp
ps. u góry w pytaniu napisałaś "wersja z do proszę"- i tu mam watpliwości. To "do" - czy to dotyczy zdań zapytań z "do" ? Np. do, did, done ? Nie kumam. Nie wiem co masz na uwadze. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
askawska - Czy to znaczy, że chodziło tylko o pytania w Present Simple? Wobec tego Sławek4 najlepiej trafił z odpowiedzią. :)
-
13 lat temu
|
+1 |
askawska |
askawska - Przepraszam, że moja odpowiedż jest może mało czytelna bez wyróżnień, ale już mi dzisiaj raz poznikały i wolę tak niż z tymi gwiazdkami. :)
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+2 |
askawska - Ach, teraz zobaczyłam, że swoje pytanie zaczęłaś: "Moje Kochane Orły", a ja nieskromnie wyrwałam sie przed szereg, jakbym była jednym albo drugim... :)
-
13 lat temu
|
+2 |
slawek4 - Świetna odpowiedź. Dokładnie lepiej zapytać czego nie napisać, bo wszystko inne jest związane z pytaniami! Kolega/Koleżanka TLK też to dobrze ujął.
https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/84974-zadawanie_pytan_w_roznych_czasach.html - 13 lat temu |
+1 |
ipon - askawska zadając pytanie miałam na myśli między innymi i Ciebie Twoja reputacja to najlesze świadecwto,że jesteś orlem takie jest moje skromne zdanie
-
13 lat temu
|
+1 |
Ewa_G1967 - Anna zawsze udziela wyczerpujących odpowiedzi. Chylę czoło bo wiedzę masz naprawdę porywającą droga Anno. Dziękuję z serca!!!
- 13 lat temu |
|
jerzy_pozoga |
jerzy_pozoga - Ewuniu- staram się ! Moja nauczycielka napisała abym REGUŁKI zapamiętał.
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
|
jerzy_pozoga |
ipon - Dziękuję Jerzy za Twoją pomoc dobrze,że tak chętnie zawsze służysz swoją wiedzą.Serdecznie pozdrawiam
-
13 lat temu
|
+2 |