"Sorry, what was you saying?" - ciekawe zdanie
zmodyfikowany: 2 lata temuostatnia aktywność: 2 lata temu
"Sorry, what was you saying?" Zdanie to pochodzi z serialu EastEnders.
A może nie ma w tym zdaniu nic ciekawego, często z zamkami pytającymi stosuje się "was"...
"Who was...", "When was..."...
Mam do Was pytanie, niezwiązane z językiem angielskim...
Czy jest sens się na starość uczyć programowania Python, chciałbym mieć o czym z zięciem rozmawiać ale nie interesuje mnie to tak jak nauka angielskiego...
Parę razy próbowałem się uczyć programowania "C++", "Visual Basic", "Java Script" ale nie mam do tego talentu...
Ale wstyd teraz nawet nastolatki są KODziarzami czy KODziarkami...
A może metoda 15 minut nauki dziennie coś mi da...
"Sorry, what was you saying?" Zdanie to pochodzi z serialu EastEnders.
A może nie ma w tym zdaniu nic ciekawego, często z zamkami pytającymi stosuje się "was"...
"Who was...", "When was..."...
Mam do Was pytanie, niezwiązane z językiem angielskim...
Czy jest sens się na starość uczyć programowania Python, chciałbym mieć o czym z zięciem rozmawiać ale nie interesuje mnie to tak jak nauka angielskiego...
Parę razy próbowałem się uczyć programowania "C++", "Visual Basic", "Java Script" ale nie mam do tego talentu...
Ale wstyd teraz nawet nastolatki są KODziarzami czy KODziarkami...
A może metoda 15 minut nauki dziennie coś mi da...
The scriptwriters of the series are often putting to the dialogues some language mistakes to make this soap opera more realistic.
Correct versions:
1. Sorry, what were you saying? or
2. Sorry, what did you say?
3. Sorry, what you said? - as another version of this.
About second question, coding is now a great digital skill so maybe learning how to code is a good idea.
There are many tutorials online how to become a coder in the short time.
Also I’ve read that E.Musk is seeking new coders :) - 2 lata temu zmieniany: 2 lata temu
I've spent 30 years for learning English if I spend another 30 years for learning codinf I will be nearly 80 :-)
But coding it was always my dream... - 2 lata temu zmieniany: 2 lata temu
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.