ZALOGUJ SIĘ

czy da się, i jak napisać wypracowanie

2 lata temuostatnia aktywność: 2 lata temu
cześć, czy na platformie (mam wykupione konto) da się pisać wypracowania? w osiągnięciach jest napisane, że napisałam ich 0, bardzo bym chciała jakieś napisać, ale nie mogę znaleźć nigdzie takiej opcji. Będę wdzięczna za odpowiedź
A
aassiiaa9
Majon115 - Cześć. Wypracowania pisze się podczas nauki. Jeśli robisz lekcje to co jakiś czas masz temat do napisania wypracowania i wtedy jest ono sprawdzane i poprawiane przez Ciebie na podstawie sugestii które otrzymasz . Poza tym nie można chyba sobie ot tak coś napisać do sprawdzenia (nie znalazłem tu takiej opcji). Jakby coś to pisz wiadomości do biura obsługi, Oni chętnie pomagają.
Pozdrawiam
- 2 lata temu
aassiiaa9 - dzięki! ja głównie korzystam z powtórek, a lekcji robię mało i pewnie dlatego jeszcze nie trafiłam na wypracowanie. W takim razie spróbuję ponadrabiać te lekcje. dziękuję! - 2 lata temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

Ćwiczenia z pisania można znaleźć tu i dopasować poziom zaawansowania w ramach wykupionego abonamentu - https://www.etutor.pl/lessons/by-type?learningLevel=1&newLessonPageType=WRITING
(Menu -> Lekcje -> opcje (trzy kropki) -> Strony lekcji według typu)
adrianna.wu
Pracownik eTutor
abmmichal - podziwiam Pani dzielność na służbie. - 2 lata temu
adrianna.wu - @abmmichał dziękuję :) - 2 lata temu

Spróbuj śledzić niektóre wątki o nauce pisania.

W e-tutor jedynym słabym punktem jest właśnie sekcja Nauki Pisania ( faktycznie jej nie ma).

Zobacz co piszą na forum o tym: londonwarszawianka, piotr.grela, ania. Czasem i mnie coś wychodzi. Pisanie jest trudne, generalnie; bardzo trudne do samodzielnej nauki. W kursie e-tutor jakieś podpowiedzi też znajdziesz.

Znajdziesz dobre wskazówki w kursie Pani MmmmEnglish z Perth. oraz w paru innych kursach gratis online. Walcz o pisanie, bo warto!!! jeśli celem nauki jest opanowanie języka, a nie doraźny wyjazd, jakiś young lad lub pretty gal ect.
abmmichal
2 lata temuzmieniany: 2 lata temu
londynwarszawianka - Cwiczenie pisania to wazna funkcja pozwalajaca na utrwalenie slownictwa jezyka obcego.
My tip:
Ogladajac film, czy jakis program przepisywac zdania i slowa. Trzeba pisac czesto, aby to stalo sie codziennym nawykiem ‘as a daily habit like other chores’.
- 2 lata temu zmieniany: 2 lata temu