B | Bartosz.Drozdowski |
slawek4 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Ewa_G1967 |
jerzy_pozoga - Popieram Ewa- ja w sposób intensywny zaczynałem od słuchania z CD-playera różne czytanki od poziomu Level 1 "Penguin Readers". -jkp
-
13 lat temu
|
+1 |
Ewa_G1967 - A możesz napisać na jakim poziomie angielskiego jesteś?? I może choćby jakiś mały zarys Twoich zainteresowań.
-
13 lat temu
|
-1 |
Hypnos - Poziom to początkujący A1-A2 lekki zarys słownictwa znam. Z głównych zainteresowań to sport , podróże.
Niedługo czeka mnie podróż za granicę i przydało by się trochę materiału by w wolnych chwilach posłuchać. Podsumuwojac : Szukam czegoś łatwego do zrozumienia , by osłuchać się z językiem , może zawierać jakiś dowcip , trudno powiedzieć. Z góry dziękuje ;) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
I | ilosoczek |
quantum137 - 2 lata grozi użytkownikom Chomikuj.pl
Prokuratura wszczęła dochodzenie w sprawie kradzieży i udostępniania filmów z serwisu Sagio.pl na Chomikuj.pl. Użytkownikom grozi odpowiedzialność karna i wysokie odszkodowanie... - 13 lat temu |
+1 |
tamarind17 - grozi użytkownikom którzy udostępniają pliki
a pobranie na własny użytek jest legalne - 13 lat temu |
+1 |
absolwentka - Dokładnie! Pobieranie jest legalne na własny użytek pod warunkiem, że pliki zostaną usunięte do 24 h z komputera (o ile coś się nie zmieniło w przepisach). Pozdrawiam!
-
13 lat temu
|
|
zorija |
jerzy_pozoga - Dzięki zorija- DOBRE ! Ja wysłuchałem kilka kawałków.
Serdecznie pozdrawiam z okazji dnia 8 marca -jkp - 13 lat temu |
+1 |