ZALOGUJ SIĘ

Jak przywrócic stare powtórki z powrotem do obiegu?

2 lata temuostatnia aktywność: 2 lata temu
Cześć, wróciłem po prawie rocznej przerwie na swoje konto, miałem ponad tysiąc elementów do powtórzenia i trochę mi to zajęło ale wyszedłem na prostą. Problem w tym że wyświetlają mi się tylko te które teraz dodaję i taka też liczba się wyświetla jako elementy dodane do powtórek. Starsze elementy jakby zniknęły a nie mam ich utrwalonych i chciałbym znów mieć wszystkie w obiegu od początku założenia konta. Jak mam to zrobić i czy wogóle jest taka możliwość?
D
duchoporu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

Nie wiem czy po roku niekorzystania z platformy powtórki się nie kasują.
G
galya

@duchoporu słówka nie są automatycznie kasowane przez system, także powinny nadal być na Twoim koncie. Sprawdź w zakładce "Twoje Słówka": https://www.etutor.pl/words/user-words czy Twoje stare słówka nie są przypadkiem wyłączone z powtórek. Na samym dole znajdziesz sekcję "Listy słówek wyłączone z powtórek" - sprawdź czy nie ma tam list ze słownictwem, które dodawałeś w przeszłości. Jeśli jakaś lista jest wyłączona z powtórek, możesz ją przywrócić - wystarczy kliknąć na menu (trzy kropki) przy danej liście i wybrać opcję "Przywróć do powtórek".
?
Gość