ZALOGUJ SIĘ

czy ktos wie moze cos na ten temat?

13 lat temu
Na cietam znalazałm taka ofertę - http://www.angielski.diki.pl/kurs-angielskiego/ czy to ma związek z naszym e Tutorem? oferta kusząca ale nie wiem czy to to samo co etutor, wygląda podobnie.
sorayya

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 4

absolwentka
13 lat temuzmieniany: 13 lat temu
sorayya - Bardzo Ci dziękuję, trochę mi się rozjaśniło - 13 lat temu
absolwentka - Nie ma za co;) - 13 lat temu
slawek4 - Dzięki absolwentka. Nie wiedziałem, że istnieje podobyn kurs. Pozdrawiam. - 13 lat temu
absolwentka - Nie ma za co;)
Przeglądałam to, co mogłam w Diki (zalogowałam się tam z konta etutor jakiś czas temu), ale jakoś etutor bardziej do mnie przemawia. Być może to kwestia przyzwyczajanie;)
Pozdrawiam!
- 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
sorayya - ja również się zalogowałam dziś na swoim loginie i chociaż materiał prawie taki sam to wiadomo, ze prawie robi dużą różnice;) zostanę na et - 13 lat temu
endriuus - Chyba ja też zostanę tutaj. Zaczynałem już wielokrotnie różne kursy i nigdy nie dobrnąłem do końca. Czas to zmienić, a więć et do końca :o) Pozdrawiam wszystkich Etutorholików :o) - 13 lat temu

Kursów jest dużo, ale moim zdaniem najważniejsze to wybrać jeden i przerobić cały. Kilka lat temu, wydawało mi się, że każdy inny kurs jest lepszy niż ten co przerabiam i zmieniałem co jakiś czas. Efekt był taki, że nie bardzo posuwałem się do przodu. Teraz trzymam się etotur i zamierzam dojść do końca. POZDR
jsepiol
endriuus - W pełni się zgadzam, nie należy łapać każdego po kolei i jednocześnie przerabiać kilku. Lepiej zająć się jednym, a dobrze :o) Pozdrawiam :) - 13 lat temu
absolwentka - Pewnie masz rację. Dla mnie to pierwszy taki kurs. Zanim tu trafiłam próbowałam samouczków, ale brakowało mi systematyczność. tutaj wiem, że jak nie zajrzę to mi narosną powtórki i codziennie zaglądam, a jak już zajrzę to zawsze prócz powtórek coś jeszcze i tak moje wiedza się powiększa;) Pozdrawiam! - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu

hej Jsepiol. calkowicie zgadzam sie z Toba.Przez ostatnie lata eksperymentowalam i bylam wiecznie poczatkujaca.Etutor jest OK i tez zamierzam konsekwentnie poglebiac wiedze.Co do jednego mam watpliwosci...uczac sie jezyka obcego nigdy nie ma konca! pozdrowka:)
Z
zosiaiania

Masz rację zosiaiania ale damy radę, nie musimy być tłumaczami angielskiego. Wystarczy że będziemy w miarę płynnie porozumieć się po angielsku. POZDR
jsepiol
phantasm2001 - A ja tam chce mówić i rozumieć wszystko na 100% chce ale sam wiem, ze nie mam super akcentu/ nawet nie mam jako takiego akcentu, ani nie mam głowy do języka ... ale tez się nie poddaje ;) - 13 lat temu