![]() | sorayya |
![]() | absolwentka |
absolwentka - Nie ma za co;)
Przeglądałam to, co mogłam w Diki (zalogowałam się tam z konta etutor jakiś czas temu), ale jakoś etutor bardziej do mnie przemawia. Być może to kwestia przyzwyczajanie;) Pozdrawiam! - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+2 |
sorayya - ja również się zalogowałam dziś na swoim loginie i chociaż materiał prawie taki sam to wiadomo, ze prawie robi dużą różnice;) zostanę na et
-
13 lat temu
|
|
endriuus - Chyba ja też zostanę tutaj. Zaczynałem już wielokrotnie różne kursy i nigdy nie dobrnąłem do końca. Czas to zmienić, a więć et do końca :o) Pozdrawiam wszystkich Etutorholików :o)
-
13 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | jsepiol |
endriuus - W pełni się zgadzam, nie należy łapać każdego po kolei i jednocześnie przerabiać kilku. Lepiej zająć się jednym, a dobrze :o) Pozdrawiam :)
-
13 lat temu
|
+2 |
absolwentka - Pewnie masz rację. Dla mnie to pierwszy taki kurs. Zanim tu trafiłam próbowałam samouczków, ale brakowało mi systematyczność. tutaj wiem, że jak nie zajrzę to mi narosną powtórki i codziennie zaglądam, a jak już zajrzę to zawsze prócz powtórek coś jeszcze i tak moje wiedza się powiększa;) Pozdrawiam!
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+3 |
Z | zosiaiania |
![]() | jsepiol |
phantasm2001 - A ja tam chce mówić i rozumieć wszystko na 100% chce ale sam wiem, ze nie mam super akcentu/ nawet nie mam jako takiego akcentu, ani nie mam głowy do języka ... ale tez się nie poddaje ;)
-
13 lat temu
|
+1 |