Maxarnis |
Marcin48 |
Marcin48 - Taki pomysł... wszelkie zmiany wymagają nakładu pracy i środków - wiadomo. Jeśli eTutor będzie miał więcej bieżących wpłat za usługi edukacyjne, to będzie mógł w większym stopniu finansować różne zmiany i ulepszenia funkcjonalności.
Dlatego - jeśli ktoś może - to myślę, że jest dobrym pomysłem, by w czasie promocji (które zazwyczaj wynoszą 40 lub 50 procent zniżki) kupić już teraz abonament np. na rok. Czas się zsumuje i dzięki temu użytkownik zyska większy komfort oraz pewność, że ma abonament w niskiej cenie, bez obawy o przyszłe możliwe podwyżki. Co o tym myślicie? Ja jakiś czas temu właśnie tak zrobiłem. - 2 lata temu |
+3 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Maxarnis |
Marcin48 |
Maxarnis - BUSINESS ENGLISH jest niesamowicie ciekawy. Oprócz słownictwa czy gramatyki są porady i nowości korporacyjne dla potencjalnych pracowników. Zasada nauki do 25 z minutnikiem a potem 5 min przerwy (nazwana coś od pomidora)...
W grudniu załapałem na przecenę kursu biznesowego. - 2 lata temu |
+2 |
Nie mogę zagwarantować wdrożenia zmian, ale na pewno pochylimy się nad propozycją. - 3 lata temu
"Słowotok" dawał mi satysfakcje że w określonym czasie tyle potrafiłem finalnie znaleźć słówek. Potem bez ograniczeń czasowych było ok 100 słowek-kombinacji lub więcej ale to ciekawostka. Bardziej w scrabble przydatna niż realnej rozmowie... lub jako rozgrzewka do nauki danego zagadnienia (ale znaleźć balance)
Obecnie korzystam:
-"Pamięć z dopasowania par" jako pomiar mojego zmęczenia przerwie w nauce
-"Krzyżówki" do przypomnienia słownictwa/powtarzania
- "Dyktowanie słówek" jako Listening - 2 lata temu zmieniany: 2 lata temu