Pogrubienie czcionki w notatkach i inne triki
zmodyfikowany: 3 lata temuostatnia aktywność: 3 lata temu
Zauważyłem, że jeśli tworząc notatkę w powtórkach (polecam), przed wyrazem i po wyrazie wstawię po dwie gwiazdki (np. **home**, wyraz w notatce będzie pogrubiony., a gwiazdek nie będzie widać. Dotyczy to także całych zdań, lub grup wyrazów (np. **home, house**). Czy są jeszcze jakieś inne triki, które można wykorzystać np. podkreślenie, albo kolor czcionki itp.? Byłoby to bardzo pomocne. I jak można w notatce przejść do kolejnej linijki?
P.S. Zauważyłem, że w tym pytaniu powyżej czcionka też się pogrubiła, a gwiazdek nie widać :-)
Zauważyłem, że jeśli tworząc notatkę w powtórkach (polecam), przed wyrazem i po wyrazie wstawię po dwie gwiazdki (np. home, wyraz w notatce będzie pogrubiony., a gwiazdek nie będzie widać. Dotyczy to także całych zdań, lub grup wyrazów (np. home, house). Czy są jeszcze jakieś inne triki, które można wykorzystać np. podkreślenie, albo kolor czcionki itp.? Byłoby to bardzo pomocne. I jak można w notatce przejść do kolejnej linijki?
P.S. Zauważyłem, że w tym pytaniu powyżej czcionka też się pogrubiła, a gwiazdek nie widać :-)
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.