M | monikasasin |
mceo |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
P | pwcislo |
quantum137 - Ludzie błagam WAS!
Od kiedy "it" oznacza "to jest"? - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
Ewa_G1967 - Nie ma to jak Marcin uczył Marcina;))) Sprawdza się jak nic;))
ps. Rafał daj spokój niedzieli szkoda;) - 13 lat temu |
+1 |
quantum137 |
TopMan - Wiesz, gdyby tylko robertpytel podal zrodlo z ktorego czerpie te wrecz nieprawdopodobne informacje, mozna by przestrzec innych przed czytaniem tego typu bzdur.
gdyby czysto hipotetycznie, bo nie jest on osoba w zadnej mierze wiarygodna. - 13 lat temu |
+2 |
quantum137 - Zgadzam się z Tobą.
Już mieliśmy kilku takich wichrzycieli i nic dobrego z tego nie wynikło. Na moje oko to zwykłe trolowanie i tyle. - 13 lat temu |
+1 |
mceo - quantum137 na błędach kolegi robertpytel też można się czegoś nauczyć, dzięki temu, że na szczęście mamy tutaj ciebie, askawska i innych bardzo dobrych użytkowników, którzy zwrócą uwagę na te błędy i wyeliminują jedną z "teorii" na drodze dyskusji.
Chociaż faktycznie, jak się się nie jest pewnym odpowiedzi to nie powinno się odpowiadać, albo przynajmniej zaznaczyć, że się nie jest jej pewnym. - 13 lat temu |
+2 |
mceo - Myślę też, że na forum nikt nie chce wywoływać żadnych kłótni, choć ostatnio można wiele takich zobaczyć na etutor. Wielu ocenia czyjeś stanowisko, wypowiedź przez pryzmat własnych doświadczeń więc nigdy nie będzie to ocena obiektywna tym bardziej, iż wiele osób czyta między wierszami, których w rzeczywistości pewnie nie ma i odbiera wypowiedzi innych nad wyraz osobiście.
- 13 lat temu |
+3 |
mceo - Quantum137 nie zrozum mnie źle, bardzo podziwiam twoją wiedzę i cieszę się niezmiernie, że jesteś na eTutor. Jednak nie ma ludzi nieomylnych, wątpliwości są naturą ludzką, dzięki nim pojawiają się pytania, a dochodzenie do prawdy może być bardziej przyjemne, gdy każdy z nas będzie miał dystans do samego siebie i będzie traktował "pytanie" jako "pytanie", odrzuci emocje, nabierze dystansu, i skupi się tylko problemie.
-
13 lat temu
|
+3 |
quantum137 - Dzięki mceo masz rację ale nie mogę przełknąć, że ktoś na siłę chce coś udowadniać.
Dyskusja z robertpytel jest tego dobrym przykładem. Przecież ja mu tylko pokazałem błąd, potem kolejny i się zaczęło. Nie chce przyjąć do wiadomości, że był w błędzie. Myli się każdy ale nie każdy ma na tyle odwagi i skruchy by się do tego przyznać. Staram się być spokojnym ale jak widzę komentarze jak ten pod pytaniem krew mnie zalewa. Pytam się w jakim celu ludzi wprowadzać w błąd? - 13 lat temu |
+1 |
mceo - Jeżeli robertpytel robi to nagminnie to rzeczywiście należy mu się ostrzeżenie i rada żeby zastanawiał się nad tym co pisze, i konsekwencjami, jakie jego odpowiedzi mogą mieć dla uczącego.
- 13 lat temu |
+1 |
mceo - Quantum137 takich jak on pewnie jest więcej- równowaga w przyrodzie musi być zachowana ;)
Dlatego zalecam wzięcie głębokiego oddechu, policzenie do 10 kiedy trzeba ( mnie pomaga ;) ) i w dalszym ciągu dzielenie się z nami twoją wiedzą. Robertpytel może celowo robi to co robi, aby wrzało na etutor albo sprawdza naszą czujność ;) W każdym razie, w każdej społeczności czarna owca musi się znaleźć, dzięki temu jest ciekawie i my możemy poczuć się lepiej, że wiemy więcej niż on ;)) - 13 lat temu |
+1 |
Ewa_G1967 |
Jaka jest różnica pomiędzy phase out i phase down
Czy jest i ewentualnie jaka jest różnica między stosowaniem wyrażenia "It was/is" a "there was/is" ?
hejka, jaka jest różnica pomiędzy wyrażeniami: "like to do sth" i "like doing sth"
Lower, knock down, reduce price. Jaka jest różnica w podanych zwrotach?
Jaka różnica jest pomiędzy "bulk" a "fiber" w znaczeniu "błonnik"?