piotr.grela |
L | londynwarszawianka |
piotr.grela - A dlaczego jest "snowman" a nie "snowwoman"?
"Snowman" jest seksistowskie i poniżające nas mężczyzn :-) - 3 lata temu |
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
abmmichal |
Ricky Gervais jest świetnym aktorem, trochę mniej go lubię za reklamowanie modnego preparatu domięśniowego.
Na Netflixie były dwa seriale, które uwielbiałem: "Little Britain", "Come fly with me". Oba zostały zdjęte z powodu cenzury społecznej.
Bardzo lubię stary brytyjski kultowy serial: "Only fools and horses".
Najstraszniejszy serial, który oglądałem to nie był "Squid game" a "Rachet".
Serial który na długo zapadł mi w pamięci to niemiecki serial o szpitalu w Berlinie: "Charitě". - 3 lata temu zmieniany: 3 lata temu
Gdy podczas oglądania serialu, filmu na BBC IPlayerze, YouTube z napisami, widzę jakieś ciekawy mnie słowo, zwrot, zdanie to robię zdjęcie screena na podstawie którego poprzez słownik diki.pl dodaję te elementy do powtórek na Etutorze.
Same oglądanie seriali filmów jest OK ale trochę czynnością bierną i niewiele zostaje w pamięci. - 3 lata temu
O Netflixie sie nie wypowiem bo nie ogladalam tutaj zbyt wiele. Rozumiem idee 'screenshotow' bowiem robie to samo z Youtube i mam telefon zapchany roznymi zwrotami i linkami do obejrzenia, ktore czekaja w kolejce. :)
Ricky Gervais to osobny temat, jednak cenie go jako aktora; pamietam ze na Youtube sa pare videos ' Learn English with Ricky Gervais'. - 3 lata temu zmieniany: 3 lata temu