![]() | Wilczekstepowy |
![]() | Ewa_G1967 |
Wilczekstepowy - Myślę, że naprawdę można mnie nazwać początkującym. Kiedyś, jakieś 15 lat temu uczyłem się angielskiego przez kilka miesięcy. Teraz od października uczę się godzinę w tygodniu z zaprzyjaźnioną korepetytorką, ale to nie za wiele, aby określić się czymś więcej niż początkującym. ;)
- 13 lat temu |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | slawek4 |
Jultyne - Dzięki, podałeś dostęp do świetnych tekstów.
Ja od siebie dodam (już chyba kiedyś podawałam adres tej strony): News In Levels - www.newsinlevels.com . W nauce języka obcego bardzo ważne jest także przełamanie bariery w czytaniu oryginalnych tekstów i rozumienie języka mówionego. Znajdziecie tu krótkie teksty informacyjne na temat bieżących wydarzeń. Każdy tekst jest dostępny na trzech poziomach zaawansowania, dzięki czemu możemy stopniowo przyzwyczajać się do czytania wiadomości w języku angielskim i w osłuchaniu się w języku. Level1 to dla prawdziwie początkującego świetna sprawa. - 10 lat temu zmieniany: 10 lat temu |
+1 |
![]() | zorija |
K | klosow |
mahh - Dzięki, są naprawdę świetne.
Ciekawa i aktualna tematyka. Rozmowa 'lekko' prowadzona. Zamierzam ich odtąd słuchać często. Nie są to jednak teksty dla początkujących. - 10 lat temu |
+1 |
![]() | Zakalve |
![]() | piszczek77 |
![]() | Agnieszka1985 |
jerzy_pozoga - Hi Agnieszka, dzieki, duży PLUS dla ciebie. Blog Przemka Jankowskiego 2012- jest znakomity I ciekawy. Jest TAM również link łacznikowy do lyricstrainning.com
Pozdrawiam. - 10 lat temu |
|
![]() | barmac05 |