![]() | sorayya |
![]() | quantum137 |
quantum137 - Przecież jeśli bym tego nie poprawił to stworzyłoby niepotrzebne zamieszanie. Chodzi mi o to, że poza neutralna poprawką nie napisałem nic co by mogło w jakikolwiek sposób sugerować "coś"...
-
13 lat temu
|
|
sorayya - pisze fonetycznie niestety jeszcze długo długo to się nie zmieni:) chyba że zorbie kopiuj/wklej:) poprawiajcie moi mili, poprawiajcie;)
-
13 lat temu
|
|
Ewa_G1967 - Sorayya nie przejmuj się na początku tak będzie ale zawsze znajdzie się ktoś tutaj kto Cię poprawi i pewnie będzie to Rafał;)))
Ps. Rafał to dobrze że zwracasz uwagę na szczegółowe błędy. To właśnie cenię że można na Ciebie liczyć;)) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
-1 |
sorayya - no właśnie dopadł mnie kryzys!!!!! przychodzi wtedy gdy przestaje łapać czasy!!! przeszły ciągły, przeszły prosty...*****! i wciąż mnie wyrzuca z systemu, chyba serwery im siadają:(
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
|
joke1 - Mnie od początku gdy założyłem konto ani razu nie wywaliło , wiem że kiedyś były jakieś problemy ale zostało to naprawione.
-
13 lat temu
|
|
Ewa_G1967 - Sorayya specjalnie dla Ciebie tabelka z czasami może się przyda:
http://www.anglista.org/odmiany.pdf - 13 lat temu |
|
sorayya - na pewno się przyda:) dzięki, właśnie przerobiłam 500 powtórek..........nic nie pamiętam:( ale ale, żeby nie było ze się żalę!!! porostu potrzebowałam antrakt zrobić:) dzięki!
-
13 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | askawska |
sorayya - Jeżu łapię!!! ale mi idzie jak po grudzie:) faktycznie inny kontekst. dzieki
-
13 lat temu
|
+1 |
sorayya - załapałam!!!!:):) nie wiem na jak długo ale załapałam:) dobra wracam do słówek:)
-
13 lat temu
|
+1 |
Ewa_G1967 - Jeśli mogę cos podpowiedzieć ucz się słówek w kontekscie zdań. Łatwiej zapamiętać a poza tym nauczysz się budować poprawnie zdania. Piszę o tym bo większość początkujących o tym nie wie lub zapomina;)))
-
13 lat temu
|
+1 |
sorayya - zdania są pożyteczne, jednakowoż bez zdań idzie mi szybciej nieco:) hmmm w zasadzie to szybciej idzie mi klikanie a nie zapamiętywanie, s swoja drogą kto wyłączył automatyczną funkcje zdań pod słówkami? czy może ja coś w ustawieniach namieszałam?
-
13 lat temu
|
+1 |
sorayya - Ludzie ja nawet na Facebooku nie jestem taka aktywna jak tu! wracam do nauki, do naUki;)
-
13 lat temu
|
+1 |