lukaszklucze |
quantum137 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
lukaszklucze |
violino |
quantum137 - > "polite" i "clever" są raczej specyficzne.
Nie rozumiem dlaczego piszesz o podstawowych formach. PS. Uzupełniłem odpowiedź o dodatkowe informacje. Pozdrówka - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
Ewa_G1967 - Violino nie zadzieraj z Quantum137;))) Jeden z niewielu na tej platformie który ma "pojęcie" o j ang i pomaga wszystkim;))
-
13 lat temu
|
-1 |
quantum137 - Ewo bo wystraszysz innych;)
Zobaczymy, może violino podejmie dalszą dyskusję po moim uzupełnieniu odpowiedzi. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
Ewa_G1967 - Rafał nie żebym się czepiała ale powinno być "po moim uzupełnieniu odpowiedzi".
ps/ Rafał to powinno być "ku pokrzepieniu serc" - ja Tobą nie straszę boś Ty "równy" gość;)) - 13 lat temu |
|
violino - Zupełnie nie rozumiem, skąd przekonanie, że zadzieram z quantum. Uzupełniłam tylko jego odpowiedź, bo gdybym ja się dopiero uczyła, to bym po przeczytaniu pytania + odp mogła dojść do wniosku, że taka (dwu- i więcej sylabowe + er) jest zasada.
Fajnie, że pomaga wszystkim, ale czy to znaczy, że reszta ma się nie odzywać? Nie podważyłam jego odpowiedzi, nie napisałam też niczego niezgodnego z prawdą lub tym, z czym ja się spotkałam. Czyli innymi słowy, kompletnie nie wiem, o co Wam chodzi;) - 13 lat temu |
+2 |
quantum137 - Przecież dyskusja przebiega normalnie, nie rozumiem szumu który tu powstał...
-
13 lat temu
|
|