ZALOGUJ SIĘ

Sobotnie popoludnie kawka herbatka

13 lat temu
Od miesiaca pieke szarlotke pyszna,ktora rozplyta sie w ustach poniewaz nie wiem jak mozna zamiescic zdjecie na tutorku czestuje Was Kochani moja szarlotka zdjecie obok smacznego zycze ,tym ktorzy sprobuja zapraszam na dobry kawalek polskiego ciasta smacznego
ipon
Jokasta - jak na szarlotkę sprzed miesiąca to nieźle wygląda :) chętnie bym skosztowała kawałek :))) - 13 lat temu
ipon - Jokasta miesiac temu upieklam pierwsza ta jest swiezutka dzisiejsza zapraszam - 13 lat temu
Jokasta - to ja idę zrobić sobie herbatę w takim razie ;) - 13 lat temu
dania57 - o której jest najbliższy pociąg??? - 13 lat temu
absolwentka - Hehe;) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
Jokasta - murzynek- dobra rzecz :) - 13 lat temu
ipon - Dania po co Ci pociąg masz podane pod nosek częstuj się - 13 lat temu
absolwentka - Dokładnie. W pociągu pewnie smakuje tak samo, ale mogę się mylić;) - 13 lat temu
dania57 - oczami już zjadłam wszystko. Nawet czuję zapach. Ale jak zadowolić kubki smakowe???? - 13 lat temu
ipon - Dania no problem przepis jest dziecinne prosty podam Ci go i zawsze to ciasto udaje sie napisz czy chcesz a ja chetnie Ci wysle pozdrowko - 13 lat temu
Ratmed - Ja wczoraj upieklam piernik! Miedzy powtorkami..;)
- 13 lat temu
ipon - Super a dasz skosztowac? - 13 lat temu
Ratmed - Ipon, zapraszam do Warszawy:)
- 13 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

A tak naprawde ciasta ciastami ale co ja bym dala aby zjesc prawdziwy polski chleb co to ma i zapach i smak i pyszna chrupiaca skorke a te polskie buleczki prosto z piekarni bardzo mi tego brakuje, bardzo mocno
ipon

Quantum co porabiasz dzisiaj,ze nie ma Cie na tutorze zaczynam sie martwic odezwij sie buziaki
ipon
quantum137 - Nie mogłem się powstrzymać by wyjść i przypomnieć sobie jak wygląda śnieg:)
Widziałem nawet kilka płatków, tak sądzę:)
- 13 lat temu
ipon - Quantum odnalazles sie super forum ist complitle zamiescilam chwile temu zdjecia z Bradford na NK jak sypie snieg na tutotrze chyba niemozliwe zamieszczenie moze zamienie szarlotke na snieg to zobaczysz fajnie ,ze jestes pozdrowko - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
quantum137 - hehe pozdrówka :D
Widzę, że panuje tu ciepły klimacik:)
- 13 lat temu
ipon - he he he quantum rozbrajaący jak jesteś z nami to panuje a gdzie to się bywało przez cały dzień?Zobacz Rafale jak się staram doceniając Twoją perfekcję używam klawisza co mi pisze polskie litery - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
quantum137 - Miro ale już nie przesadzaj z tą perfekcją bo co za dużo to nie zdrowo...:) Dziś byłem natomiast tam gdzie jeszcze moja stopa nie stanęła! W końcu Londyn to 1600 km^2, można kilka par butów zedrzeć:)
Za docenianie dziękuję ale proszę nie przesłodź herbaty, lepsza jest "zdrowo" słodzona;)
- 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu