ZALOGUJ SIĘ

Weekendowe pozdrowienia dla Sympatycznych Znajomych

13 lat temu
Rodakom mieszkajacym w Polsce zycze zelzenia mrozow trzymajcie sie cieplutko.Milego weekendu a dla relaksu przesylam piekna piosenke,ktora jest w Anglii bardzo popularna pozdrawiam serdecznie buziakihttp://youtu.be/8UVNT4wvIGY
ipon
bird - Podoba mi się... Nawet bardzo.
- 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
ipon - Ale co bird Ci sie podoba nawet bardzo?Piosenka niezla prawda a ja jestem zakrecona na punkcie muzyki mam tak od.....no powiedzmy wiekow pozdrawiam i duzego plusa daje - 13 lat temu
TopMan - Jak uslyszalem ten utwor po raz pierwszy myslalem, ze to STING :)
Dla wszystkich zmarznietych:
http://www.youtube.com/watch?v=F0b6UzXVlqM
Pozdrawiam,
- 13 lat temu
ipon - Nie jestes odosobniony TopMan moi koledzy w pracy tez mysleli,ze to Sting to nie Sting ale brzmi rewelka przynajmniej jak dla mnie pozdrowko - 13 lat temu
bird - Podoba mi się piosenka(rz) ;)
Zwróciłam uwagę, że lubisz muzykę, kiedy zamieściłaś kawałek ze słoniem ;)
- 13 lat temu
ipon - Bird muzyka to ja bez muzyki nie umiem zyc jest zawsze ze mna na dobre i na zle bo jest piekna,prawdziwa i szczera moze jeszcze malarstwo potrafi tak zachwycic ale coz trudno nosic przy sobie ukochane obrazy a muzyke mam w sercu - 13 lat temu
ipon - TopMan oh widze,ze jestes fanem Rihanna tak samo jak moj syn dzieki za goraca wiazanke .Jest mi bardzo milo,ze tyle ciepla mi dzisiaj przeslales dzieki dobrej nocki - 13 lat temu
bird - Ipon, miałam problem co wybrać dla Ciebie z mojej muzycznej linkowni.
Może to: http://www.youtube.com/watch?v=S0pj2nmJCj4
ipon - Bird alez wybrales glos poraza super utwor pierwszy raz slysze piekny utwor pozwolisz na rewanz moja ulubiona od dawien dawna http://youtu.be/LRqUONe_aAI milego sluchania wszelkie emocje jakie wywoluje Shevaree dozwolone calus - 13 lat temu
bird - Ipon, ja jestem babką! Chyba jednak zamieszczę swoje zdjęcie... :/ :)
Dzięki, świetne brzmienie.
ipon - Bird sorry to moje moze lenistwo nie sprawdzilam ale juz wiem bird jest babka a jak posluchasz jeszcze raz i ..szkoda mowic piekny utwor - 13 lat temu
ipon - Slucham juz trzeci raz i pewnie bedzie tych razow jeszcze pare bo Bird ta piosenka bardzo mnie odpreza.Pracuje u prywatnego wielkiego na caly swiat producenta .Od 2 mies tem w hali to 4 stopnie rece i nogi mam powykrecane z zimna Nie moge nazekac bo te Anglie sobie wybralam i tu umre ale w poniedzialek zapytam moje zwiazki zawodowe czy to sie dzieje zgodnie z prawem - 13 lat temu
bird - Nie trzeba porzucać Anglii, można zmienić pracę... Bo chyba można, prawda? Kurczę, uciekaj stamtąd, bo to co zarobisz to wydasz na leczenie reumatyzmu. - 13 lat temu
ipon - Bird jest taka szansa ,ze uciekne juz w lutym brrrrrrrrrrrrrtakie zostanie wspomnienie albo nie w Polsce bylam bisnes women wydawalam periodyk reklamujacy uslugi budowlane jak upadlo budownictwo moj tytul tez - 13 lat temu
bird - Such is life... Ale teraz proponuję wygrzać się w Wielkiej BrytWannie. Ja chyba zaraz tak zrobię. Brrr... Pozdrowienia serdeczne :) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
ipon - Bird nie jest tak zle na naszej klasie poznalam fantastyczna babke Polke mieszka w Hiszpanii od 14 lat przylatuje do mnie 12 lutego troche odpoczne od mrozow w pracy a w maju lecimy do Ani do Hiszpanii cala rodzina a prace zmienie obiecuje solennie a jak sie to zdarzy to napisze ok? - 13 lat temu
bird - To życzę udanego wypoczynku. I trzymam kciuki za sprawy zawodowe. Do usłyszenia :) - 13 lat temu
ipon - Do uslyszenia Bird spij dobrze i kolorowo pa calusek na dobranoc Kochanie - 13 lat temu
absolwentka - Dzięki, przyda się! - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
Ewa_G1967 - Mirka żebyś Ty wiedziała jaki mróz dzisiaj. Dlatego siedzę w domku, z gorącą zielona herbatką i próbuję się uczyć angielskiego;))) - 13 lat temu
bird - Ewa, zieloną herbatę zaparzamy w temp. 60-90 stopni (w zależności od gatunku), a więc nie może być gorąca :) Inaczej straci swoje zdrowotne właściwości i będzie gorzka w smaku.
PS. Ja ostatnio zakochałam się w zielonej z dodatkiem jaśminu (na wagę w "Czas na Herbatę"). Polecam :)
- 13 lat temu
jerzy_pozoga - Witam TopMan-a i wielkie dzięki za linka.
-----------------------------------------
Odsłuchiwałem kilka wspaniałych występów na X-factor, warto było.
To dla mnie wspaniała uczta na uszy i duszę.
Warto jest posłuchać jeszcze niejeden raz ! Dzięki z PLUSEM !-jkp
- 13 lat temu
Ewa_G1967 - Bird z całym szacunkiem ale nawet w 60-90 stopniach to mimo wszystko jest gorąca;))) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
ipon - Ewuniu zielone herbatki sa bardzo zdrowe i fakt 60 stopni to tez goraca herbatka.A ja lubie czasami dodac swiezy imbir do herbaty swietnie smakuje i rozgrzewa.pozdrawiam - 13 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

Witaj ipon- Dzięki. Ładna piosenka.
---------------------------------------
Część śpiewa bardzo cichutko.... A zatem odsłuchuję ze słowami:
Http://www.youtube.com gotye somebody i used to know lyrics (3.55)
------------------------------------------------------
I ja ciebie również pozdrawiam serdecznie.
W Polsce mróz a ja plywałem na basenie w AQUAPARKu, temp. wody 29 C', Jakuzzi, morskie fale...itp. (16 zł/godz.)

I wish you- Have a nice weekend !
-------------------------
http://www.wroclaw.pl
Tak było i jest we Wrocławiu, ul.Borowska
Zapraszam serdecznie w najbliższym możliwym czasie.

Take care ! Pozdrawiam -jkp
jerzy_pozoga
13 lat temuzmieniany: 13 lat temu
TopMan - Have a nice weekend :) - 13 lat temu
quantum137 - Have a nice, warm weekend! - 13 lat temu
ipon - Dzieki Jerzy super wspomnienia z basenu mam z lat dziecinstwa bylo to w Radomiu na pieknym basenie czarnych Radom tak to sie chyba nazywalo a teraz no coz od 2 lat nie moge dotrzec na piekny basen w europejskim chotelu i juz nie wiem czy to uwiad starczy czy to zla organizacja wolnego czasu.Kocham ciepla wode i moze cos zmienie w nastepny weekend.Buziaki Jerzy dzieki - 13 lat temu
ipon - TopMan i Rafale dzieki za zyczenia wzajemnie dobrej nocki pa - 13 lat temu
Ewa_G1967 - Jerzy Tobie też życzę miłego weekendu. Have a nice weekend with your family or friend!! - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
jerzy_pozoga - Ewuniu- i ja Tobie również życzę radosnego nastroju wśród NAS wraz z dobrą piosenką wg. wyboru. Patrz i podziwiaj, ile TU/tam linków. Angielski z piosenką. Dobre. - 13 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.