H | hnit |
Bilberry |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
askawska |
quantum137 - Ładnie:)
"He isn't pulling your leg, is he?" Z tym bym uważał;) Wywiązała się kiedyś ciekawa dyskusja przy tym zwrocie. https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/80621-czego_NIE_ROBIC_uczac_sie_angielskiego_.html - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
askawska - Ejże, a czemu znikły mi wyróżnienia? I zostały gwiazdki? Wydaje mi się, że przed dopisaniem Postscriptum widziałam wytłuszczone słowa, nieprawdaż?
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+2 |
hnit - boję się okropnie czy to nie ja jestem winien, kliknąłem na zielony plus w żółtym kółeczku przy odpowiedzi koleżanki askawska, ponieważ chciałem podwoić koleżance liczbę punktów. Gdy zobaczyłem że zrobiło się zero natychmiast kliknąłem jeszcze raz i wróciły. uf....
wybaczcie! - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
askawska - Dziękuję, hnit :)
Znikły, zanim jeszcze zaakceptowałeś odpowiedź. Tak, jak sobie teraz myślę, to moze powinnam zacząć podejrzewać Rafała... Tylko on tu w międzyczasie zaglądał... :) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+3 |
hnit - całe szczęście, nie dość że przeraża mnie :ogarnięcie: gramatyki, to jeszcze mogłem niechcący namieszać :)
-
13 lat temu
|
+1 |
hnit - kiedy chodziłem do podstawówki, uczyłem się języka rosyjskiego. Uważam że dzisiaj młodzież ma fantastyczną okazję uczyć się angielskiego. Postanowiłem że nauczę się tego języka (porozumiewać się), to takie postanowienie czterdziestolatka. Od tego czasu minęły dwa lata i jakoś mi idzie, nie pękam :)
-
13 lat temu
|
+1 |
violino |