R | Revon |
M | Misha2020 |
darkobo - Misha, super tekst i odpowiedź, ale mam wrażenie, że Twojej propozycji listu bliżej jest do matury niż do egzaminu ośmioklasisty.
-
4 lata temu
|
+1 |
Gość - Misha2020, mi też się bardzo podoba, no i te pedagogiczne podejście ;)
-
4 lata temu
|
+1 |
Misha2020 - Dziekuje bardzo @naukaonline, jakis taki dzisiaj mam dzien, ze mnie wzielo na pisanie. Wszedzie mnie bylo pelno, a robota czeka...... A BLEDY SA?????? :-) :-) :-)
-
4 lata temu
zmieniany: 4 lata temu
|
+1 |
Gość - A gdzie mi tam sprawdzać błędy, ja Ci do pięt nie dorastam.
Mało się dzisiaj nagadałyśmy o błędach? :)) - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
Misha2020 - DORASTASZ! A wracajac do bledow................
Jutro mi moderatorzy poprawia na czerwono i zasugeruja, ze warto sie zastanowic zanim zacznie sie dyskusje O BLEDACH Ja mam tyle do zrobnienia, a ciagle tu jestem.... Leczenie tez mi zasugeruja! I slusznie! - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
Gość - Myślisz, że są tacy szybcy?
Ja też tu siedzę, a robota nietknięta. - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
Misha2020 - Trafione w sedno. Prawie mi lzy polecialy ze smiechu!
A tak serio to wydaje mi sie ze moderatorzy ktorzy tu sa obecnie - dzialaja, a ze (wg mnie) jest ich za malo, to tak to wlasnie wyglada. O BLEDACH NIE WSPOMNE! Mna sie zajma szybko! Przysiegam, ze na dzisiaj wiecej w ta zakladke NIE WCHODZE! - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
Gość - :-) może do przeczytania kiedyś tam...
Według mnie, ET na swoim początku zrobił rewolucję na rynku internetowym swoim pomysłem na naukę. Dziś jest średniakiem, sprawia wrażenie, że ma braki kadrowe (to wniosek z innych wątków), rozwiąząnia techniczne też jakieś takie niedzisiejsze, pomimo tylu zgłaszanych sugestii. - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
M | Misha2020 |
Misha2020 - OPCJA TO NA PEWNO!!! Juz mam to oblukane. Kwalifikacje i doswiadczenie kobiety ktora to stworzyla sa naprawde imponujace, ona ma swietna reputacje. Jeszcze raz dziekuje.
A teraz wracam do pracy, na razie nie bede wchodzic na to forum, musze wyprowadzic swoje sprawy. Mysle, ze Michal z tego forum by z tego skorzystal (on bardzo chcial zdania), ale wiem tez ze nie wolno nam wymieniac nazwy tej rzeczy. Nie rozumiem dlaczego nie wolno nam sie dzielic informacjami na temat innych uslug, platform itp., przeciez to nam pomaga..... - 4 lata temu |
+1 |
Gość - Kwalifikacje tej babki są super, ja też zawsze sprawdzam takie sprawy, to jest dla mnie bardzo ważne.
Można w razie potrzeby wpisać nazwę po polsku na przykład: szóstka kropka peel ;) Wygląda to tak, jakby poza ET świat nie istniał i ludzie nie wiedzieli, że poza tymi ramami też się coś dzieje. A jeśli można coś z czymś porównać to wszyscy na tym korzystają. Przecież wiadomo jakie są prawa rynku. - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
M | Misha2020 |
Gość - Misha, Ty chyba żartujesz. Tak?
Nie mówisz tego poważnie. Pomyślałam sobie, że mój komentarz by na to wskazywał. Ale nie, ja po prostu uważam, że jak coś jest do poprawy to trzeba to poprawić a jak coś dobrego to pochwalić. Tylko tyle. No, ale prawdą jest, że chciałabym znać angielski choć w przybliżeniu do pani P. - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
Misha2020 - Tak, zartuje. Chociaz w zyciu nigdy niczego wykluczyc nie mozna.....
A tak serio to mysle, ze Pani P na 100% jest na tym forum i calkiem mozliwe, ze sie z nas teraz smieje. A poza tym to mial to byc komplement, przepraszam, ze mi nie wyszlo. Gdyby ktos o mnie pomyslal, ze jestem Pania P.....ale tez nie jestem. Ale pomyslie sobie, ze jestem! To, ze Ci to zdieli to jedno (oczywiscie sie z tym nie zgadzam) , ale ze do tego jeszcze oskarzyli o probe reklamy????? Za pomoc innym?????? O ludzie!!! - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
Misha2020 - Moze i system jest tak ustawiony aby to zdjać, ale ktos i po cos go tak ustawil.
A wydawalo mi sie ze konkurecjia to taka dobra rzecz.... - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
Gość - Tam była nazwa i pewnie filtr to wychwycił, takie adnotacje już widziałam wielokrotnie czytając forum.
Ulżyło mi, że żartujesz, bo dziwnie się poczułam, tak nieswojo ;) Myślę, że pani P tu nie ma. Ale jeśli bywa i to przeczyta to będzie miała wesoły dzień. - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
Misha2020 - To mialo byc zabawne. Przepraszam, widze ze mi nie wyszlo. Ostatnia rzecz jaka miala z tego wyjsc, to abys poczula sie nieswojo. Absolutnie nie, przepraszam!
Jeszcze raz dziekuje za pomoc. I Michal pewnie ucieszy sie tez. Tyle zdan! A teraz sie podpisze: Pani P No i spadam przygotowywyac nowe materialy do mojego kursu. :-) - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
Gość - Nie ma za co, ja się nie gniewam.
Nie zamartwiaj się tym. To tylko pierwsza moja reakcja, trochę zdziwienie, żę ten komentarz mógł zostać tak odebrany. A ja lubię Twoje poczucie humoru, proszę Pani, Pani P :)) Nie mam wykupionych jeszcze Twoich kursów, ale przerabiam próbne i są wartościowe. Gratuluję. - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
Misha2020 - :-) :-) :-)
Dziekuje za uznanie. No i oczywiscie oferuje duze znizki dla znajomych. Od Ciebie wezme symbolicznie. Szpieguje tu konkurencje :-) Nie, absolutnie nie sadze aby nawet jedna osoba odebrala to jako probe reklamy, mysle ze wszyscy sa Ci BARDZO WDZIECZNI za tego typu wiadomosci, dlatego tak mnie rozzloscilo ze informacja o tym zostala usunieta z systemu, czy to przez system czy przez osobe, przeciez to bez sensu. - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
Gość - Dziękuję za zniżkę, ale nawet jesli nie to i tak ceny masz rozsądne i na dodatek użytkowanie dożywotne.
Takie podejscie jest nietypowe, bardzo przyjazne i zachęcajace. Widzisz, i znów się zachwycam :)) Często edytuję swoje wpisy, bo w tym malusim paseczku widzę jedynie ciąg liter i nie widzę ewentualnych błędów. A nie lubię ich i jak je widzę, muszę je poprawić. - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
Misha2020 - :-)
Ode mnie masz BARDZO WIELKIE DZIEKI i tyle plusikow, ile jestem w stanie dac. Kazdy powinien dacj plusa, to zajmuje sekundke, a trzeba jakos zobrazowac, ze jest sie wdziecznym za pomoc innych osob. A Ci niewdzieczni...... zgorzknialosci nie zmienisz. Ja jestem w innej bandzie i jest mi tam dobrze. - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
Gość - Kobieto, nadawałaś mi tyle plusów, że widełek zabrakło, dziękuję :)))
Ja też należę do innej bandy :) - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
Misha2020 - Dziekuje i vice versa, ale to dzisiejsze to chyba za inteligentne z mojej strony nie bylo..... Juz to tego nie bede wracac, ale przysiegam, ze bylo niezamierzone.
Tak wiem, bedziemy tam dozywotnio. Brzmi to jak z bajki - dluuuuuuuuuuugo i (oczywiscie) szczesliwie! Pani P (czyli ja) nas wesprze! - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
Gość - Jak będziesz jeszcze o tym wspominać, to będę Cię minusować, pamiętaj o tym i będzie koniec z plusikami ;)
Pani P, Pani wsparcie jest ogromne. Dziękuje za pdf-y. Z tymi pdf-ami to jest naprawdę wygoda. Przygotowanie materiału z lekcji do druku u mnie to podstawa, abym w ogóle rozważała kurs. - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
Misha2020 - Nawet nie probuj!!!! Jak zaczniesz mnie minusowac, to Ci odbiore znizke.
Niewytlumaczalnym jest to ze ET nie ma mozliwosci drukowania, taki najlepszy, taki rozleklamowany, a tak trywialnej funkcji jak drukowanie nie posiada. Tyle osob o to prosi, a odzewu zadnego. A masz racje, tu sie klania kwestia zdrowotna. Wspolczuje. Niewytlumaczalne! - 4 lata temu |
+1 |
Misha2020 - A probowalas przyciemnic sobie ekran? Mi to naprawde pomaga. Ja na kompie spedzam wieki i pracuje na ekranie bardzo przyciemnionym, oprocz tego laptop mam ustawiony tak, by ekran byl na wysokosci wzroku, bo jakos lepiej mi sie patrzy „dokladnie wprost”, pisze na standartowej klawiaturze, co pozwala mi ekran odsunac daleko od siebie, a to co jest na ekranie mam zoom-wane (powiekszone) i dla mnie to sie sprawdza. Oczy nie bola mnie tak jak kiedys.
Moze tez tak robisz i Tobie to nie pomaga.... Na dzisiaj musze konczyc. Idziemy biegac! - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
Gość - :)) Ok, nie będzie minusów.
No właśnie, mówimy o takich podstawowych sprawach jak wydrukowanie lekcji. Stąd to moje wspomnienie o małej platformie, która jest zdecydowanie mniejsza, a pdf jest przygotowany do wszystkiego i mp3 też do wszystkiego. A czy na ET jest taka funkcja, jak ściągnięcie wszystkich słów i zdań w mp3 z danej lekcji i słuchanie ich do woli poza komputerem? Tego nie wiem, ale jestem ciekawa i domyślam się odpowiedzi. - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
Gość - Ja też piszę na standardowej klawiaturze i ekran mam odsunięty prawie na metr.
Ale to niewiele zmienia. Robię tylko to co konieczne i wyłączam go. Próbowałam tryb nocny, ale nie pasuje mi. - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
Gość - I cenię sobie materiały na ET, uważam je za dobre, ale mogę z niego korzystać tylko na swój sprawdzony sposób, aby nauka była efektywna.
Byłoby dobrze, aby ET uwzględnił różne potrzeby, aby jak najwięcej osób było zadowolonych z oferty. Po to jest to forum, aby pisać o takich sprawach, a nie gasiś ludzi, jeśli mają inne spojrzenie i wnioski. A osoby decyzyjne będą wiedziały na co jest zapotrzebowanie. Jeden chce spisu poruszanych tematów gramatycznych w poszczególnych lekcjach, drugi rozłożyć powtórki do 20 dziennie i nie więcej, trzeci chce wydrukować lekcję, czwarty sciągnąć mp3 z lekcji, itd. I to są autentyczne sugestie z forum. Trzeba mówić o tym. Czy to są zbyt wyszukane potrzeby? - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+2 |
Misha2020 - Absolutnie sie z Toba zgadzam @naukaonline!!! Wg mnie odnosisz bardzo trafne spostrzezenia i uwagi. Inni tez, oczywiscie.
Mysle jednak, ze "krucjata" uzytkownikow tego forum NIESTETY zakonczy sie porazka, tak jak wielokrotnie mialo to miejsce w przeszlosci. Dla mnie najwiekszym problemem jest duza ilosc bledow, i w kursie i w slowniku, ciagle sa zglaszane, ja je tez widze, bardzo mnie to zniechecilo. No ale o tym juz bylo...... A teraz wracam do pracy, musze sie odkopac, na razie nie bede tu zagladac, mam zaleglosci. I dziekuje za „nie pozostawia sladu w mozgu”, dla mnie to bardzo ciekawe, poszukam sobie informacji na ten temat. Have a good weekend! - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |