absolwentka |
J | jredlicka-dysko |
jerzy_pozoga - Witam jredlicko-dysko- dzięki za info.
ja poczekam z ciekawości do NOWOŚCI. Np. miałem pozawieszane aż 9 "złotych" kłódek w Gramatyka/popularne listy słówek ..? - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
hotaru85 |
agnes84 - Witam ! A ja dziś przypadkiem trafiłam na Business English za 79zł. tu: http://gruper.pl/x.php/1,15919/Cala-Polska-Lang-Media-najnowszy-roczny-kurs-online-eTutor-Business-English.html Polecam wszystkim zainteresowanym!
-
13 lat temu
|
|
quantum137 - 79 zł zamiast 729 zł za najnowszy roczny kurs online eTutor Business English w serwisie eTutor.pl.
To dopiero zniżka! - 13 lat temu |
|
hotaru85 - podejrzewam, że ta promocja jest dla osób, które nie są jeszcze klientami. prawdopodobnie nie da się użyć tego kodu na istniejącym już koncie.
-
13 lat temu
|
|
absolwentka - 729 zł to sporo... Jak dojdę do odpowiedniego poziomu to się zastanowię;)
-
13 lat temu
|
+1 |
DAD |
D | darek.k |
pako Pracownik eTutor |
darek.k - Czy w takim razie obecna promocja gruponowa wspomniana wyżej jest akcją promocyjną skierowaną do obecnych, czy jedynie nowych klientów?
Poza tym faktycznie przydałby się jakiś "wgląd" w nowy kurs. Przykładowa lekcja, zdjęcia, nagranie. Nie za bardzo wiadomo czego się spodziewać:) - 13 lat temu |
+4 |
Ewa_G1967 |
R | radmar2 |
quantum137 |
A | agazerka |
DAD - Tak, ja bym chciał w promocyjnej cenie, ale nawet jakby to było przysłowiowe 5zł, to chciałbym wiedzieć na co mam je wydac. Dlaczego nie można zobaczyc co się kupuje?
-
13 lat temu
|
+1 |
Pawel3 - Słusznie. Też jestem zainteresowany, ale najpierw chciałbym zobaczyć jak to wygląda 4-7 dni by wystarczyło :)
-
13 lat temu
|
|
absolwentka - Gdy trafiłam na etutor to jedna lekcja była darmowa i mogłam zobaczyć, co to. Mogliby Państwo zrobić podobnie z Business English eTutor. Pozdrawiam!
-
13 lat temu
|
|
Pawel3 - Już jest zakładka z 2 pierwszymi lekcjami, super:) Ja za jakiś czas skorzystam:)
-
13 lat temu
|
|
M | monikasasin |
monikasasin - Właśnie w tym problem, że mam wykupiony ... lekcje działają prawidłowo, a listy słówek już nie.
-
13 lat temu
|
|
absolwentka - W takim razie radziłabym napisać do administracji strony w tej sprawie. Na dole strony masz zakładkę "kontakt". Pozdrawiam;)
-
13 lat temu
|
|
monikasasin - wczoraj napisałam, czekam na odpowiedź w tej sprawie :) pytam na forum z ciekawości czy jestem odosobnionym przypadkiem, czy może inne osoby mają podobny problem. Również pozdrawiam :)
-
13 lat temu
|
|
Pawel3 |
jerzy_pozoga |
Pawel3 - Racja jest tam inf, dzięki za podpowiedz :) 220 lekcji to bardzo dużo, ale dobrze, będzie się czego uczyć:) Zapewne lekcje są sensownie tematycznie porozkładane więc może nie będzie tak strasznie:)
Pozdrawiam i również życzę wytrwałości :) - 13 lat temu |
+1 |
Słówka businessu i wspaniałe wykłady oglądam na
http://www.EngVid.com -znakomite, polecam "free"
Fajne wykłady (ba, kawałki...) z JAMESem ! - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu