N | nevada |
TopMan |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Bilberry |
Hermenegilda - Tak Bilberry,
Jeśli poprawnie znasz język każda okazja jest dobra by go doskonalić. W przewciwnym razie będziesz kontynuował wpajanie sobie kolejnych błędów językowych. Wszystko jest dla ludzi, trzeba mieć tylko odpowiednie podejście. - 13 lat temu |
+3 |
Ewa_G1967 |
nevada - Liryka,liryka,tkliwa dynamika...eugenika..Nie obraźiłam się,ale jest mi przykro.Pozdrawiam i to naprawdę szczer
-
13 lat temu
|
+1 |
askawska - Nie wydaje mi się, żeby Hermenegilda miała na celu urazić kogoś czy choćby pisać o czyichś konkretnych znajomych, odniosła się tylko do fragmentu wypowiedzi Ewy i potwierdziła to, że jeśli znajomi są nativami, można się od nich sporo nauczyć, a jeśli nie, to różnie. Tak ja to odczytuję. Głowa do góry, zadałaś bardzo ciekawe pytanie i wywiązała się z tego ciekawa dyskusja, choć temat pewnie budzi trochę kontrowersji. Pozdrawiam :)
-
13 lat temu
|
+3 |
esterka - Gdyby ktoś uczył się języka polskiego, czy polecilibyście mu do nauki czytanie postów pisanych przez Polaków?
Dobrze jest poczytać, ale nie można traktować wpisów jak absolutnej wyroczni. - 13 lat temu |
+2 |