abmmichal |
abmmichal |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
abmmichal |
M | Misha2020 |
abmmichal |
abmmichal |
abmmichal |
darkobo - Michał, co rozumiesz przez "log powtórek" i "log zdaniowy powtórek"?
Chyba nie spotkałem się wcześniej z tymi pojęciami i utrudnia mi to zrozumienie całości Twojej koncepcji. Jeśli chodzi o poprawność gramatyczną tekstów, to jest w menu coś takiego jak "Sprawdzanie tekstów" (a w anglojęzycznej wersji interfejsu "Correspondence Assistant"). Co prawda nie korzystałem za wiele z tego narzędzia, ale na pierwszy rzut oka wydaje się fajne i daje radę. Przynajmniej z prostymi zdaniami. Jak poradziłoby sobie ze zdaniami wielokrotnie złożonymi nie wiem - nie testowałem. Wiem, że to nie o to Ci chodzi, ale jeszcze nie bardzo rozkmniniam Twój pomysł. - 4 lata temu |
+1 |
M | Misha2020 |
darkobo - Nie wiem czy chodzi o system powtórek całych zdań, bo w sumie coś takiego już istnieje.
Ja mam parę całych zdań w powtórkach i zawsze można dodać całe zdanie jako własny element. Ja to raczej rozumiem jako jakiś szablon do tworzenia własnych zdań. Ale poczekam jeszcze niech się Michał wypowie. - 4 lata temu |
+1 |
Misha2020 - Takze teraz wiem, ze nie wiem (o co chodzi)! Masz racje, poczekajmy na wyjasnienia autora tej koncepcji......
-
4 lata temu
zmieniany: 4 lata temu
|
|
ang-nsw - Trochę przydługie, ale można znaleźć tu kilka cennych wskazówek poprawiających efektywność nauki mówienia
https://www.youtube.com/watch?v=PMwHw_IR8hs&t=2803s - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
|
abmmichal |
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2024 r.? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪
I za bardzo nie wiem, o co Ci chodzi. Możesz doprecyzować? - 4 lata temu