F | Foxymf |
piotr.grela |
Foxymf - Piotr a nie korzystasz z trybu nocnego? Ja korzystam i wg mnie jest super - nie męczy wzroku.
-
4 lata temu
|
+4 |
netis7 - Ja trybu nocnego nie używam. Za dużo klikania! Dla mnie najlepszym rozwiązaniem okazał się dodatek do Firefoxa Dark Reader. Można ustawić tryb "Jasny" lub "Ciemny" a suwakami regulować parametry. No i działa na każdej stronie. A jeśli nie chcesz na każdej to można dodać do wyjątków.
-
4 lata temu
|
|
Foxymf - A ja używam nocnego nawet w ciągu dnia. Przyzwyczaiłem się do tego i mi to odpowiada.
-
4 lata temu
|
+2 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
darkobo |
abmmichal |
M | MiodLipowy |
ang-nsw - Kliknij w menu (hamburger) i masz swój profil na samej górze.
-
4 lata temu
zmieniany: 4 lata temu
|
+1 |
MiodLipowy - Ale ja nie napisałam, że nie wiem, gdzie znaleźć Profil. Napisałam tylko, że zniknął z górnego menu i że mnie to zdziwiło.
-
4 lata temu
|
-1 |
darkobo - U mnie jest ten przycisk - po prawo od liczby dni w serwisie, a na lewo od miejsca do wpisania wyszukiwarki w diki.
-
4 lata temu
|
+3 |
MiodLipowy - Zmieniłam w przeglądarce powiększenie ze 110% na 100% i guzik się pojawił. Taka ciekawostka :-)
-
4 lata temu
|
+2 |
marta.kopa - Dziękujemy za wychwycenie i zgłoszenie problemu ze skalowaniem - dajemy znać, że już został poprawiony.
-
4 lata temu
|
+1 |
F | Foxymf |
N | netis7 |
marta.kopa Pracownik eTutor |
Nowy wygląd tematów lekcji jest już coraz bliżej :-)
Mam wrażenie, że nowa szata jest wyraźniejsza, bardziej czytelna i zmiana będzie na plus. Po prostu przyzwyczajenie sprawia, że na razie trochę się błądzi, a kursor myszki zatrzymuje się w miejscach, do których się przywykło :) - 4 lata temu