M | malwo |
Aby włączyć napisy, rozpocznij odtwarzanie, a następnie wybierz język napisów z listy rozwijalnej.
jerzy_pozoga |
malwo - Witaj Jerzy
Na moim komputerze też otwiera się wszystko i jest ok. Niestety na laptopie otwiera się tylko obraz. Jest też dźwięk, ale obraz jest zbyt mały i nie pojawia się przycisk "play" To jest problem, gdyż częściej korzystam z laptopa. - 13 lat temu |
|
jerzy_pozoga - Witaj malwo-Jeżeli sam nie możesz usprawnić tego problemu polecam zapytać się/ zwrócić o pomoc do specjalisty.
----------------- Przyznam się iż dawno temu nie wiedziałem jak naprawić swój komputer . A zatem wystartowałem z oryginałem CD-DVD W7-64, wszystkie poprzednie programy wymazałem, nagrałem na nowo TO CO FABRYKA DAŁA. Ja mam 2 lata komp. TOSHIBA BARDZO WAŻNE- posiadanie oryginału CD (celem naprawy komp.)od producenta! A masz takie CD ? Powodzenia- jkp. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
jerzy_pozoga - Witam malwo- jestem ciekawy.
Jak tam u ciebie ? Masz jakie postępy w naprawie ? A jak NIE to zapraszam do Wrocławia. Są fachowcy. -jkp - 13 lat temu |
|
malwo - U mnie ok. na razie pracuje na komputerze. Na laptopie otwiera sie obraz ale jest za mały, żebym mógł ustawić język. Dzieki za zaproszenie. Jak pojade na południe Niemiec to może zahaczę o Wrocłowaw:-)
-
13 lat temu
|
|
jerzy_pozoga - OK! A w czasie zakupu NOWEGO-sprawdź kompatybilność z programem eTutor.pl, bo to bardzo ważne ! Np. lekcja 52, wisielec, itp.
-jkp. - 13 lat temu |
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
D | darek.k |