![]() | absolwentka |
Pawel3 - A da się tak zrobić ze słówkami które mam w powtórkach?:) bo nie widze tam takiej opcji :(
-
13 lat temu
|
+1 |
absolwentka - Ja to robię tak, gdyż skończył mi się tusz i drukuje w drukarni. Zakłada "słówka". Następnie wybieramy tam pasek "moje słówka". Tutaj widzimy domyślną listę słówek na która trafiają słówka z diki, które dodaliśmy do powtórek. Z prawej strony są narzędzia wyświetlania. Klikamy na "wyświetlaj listę słówek z możliwością drukowania".
-
13 lat temu
|
0 |
absolwentka - C.D. Lista się wyświetla i na górze pojawia się opcja "drukuj". Można od razu puścić to do druku lub zapisać w stosownym programie (o ile się go posiada) i wydrukować później. Innej możliwości nie znalazłam. Pozdrawiam;)
-
13 lat temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | Ewa-Sally |
A | Anna_A |
Ewa-Sally - Tak właśnie zgadywałam. :)
Można zrobić karty do gry i uczyć się z kimś, np. z dziećmi :) - 13 lat temu |
+1 |
absolwentka - Szkoda, że na fiszkach są tylko słówka, a nie ma zdań, ale cóż... Można się pobawić i zrobić samodzielnie;)
-
13 lat temu
|
+2 |
Elwirka777 - hah zgadzam się, to świetna metoda! Dużo więcej można skorzystać na samoróbkach, podczas przepisywania też dużo zapamiętujemy :)
-
13 lat temu
|
+1 |
absolwentka - Dokładnie. W szkole podstawowej miałam takie nauczyciela od biologii, które stwierdził na jednej z lekcji, że jak zrobimy ściągi, każda razy 40 to będziemy mogli mieć na sprawdzianie zeszyt. Biologia to był mój horror i się zabrałam za te ściągi (dodam, że nigdy nie ściągałam, ale to była kusząca oferta). Okazało się, że na sprawdzianie nie jest mi potrzebny zeszyt. To była moja jedyna 5 z biologii w moim życiu;)
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+1 |