ZALOGUJ SIĘ

prosze was o mala pomoc w ocenianiu innycy uzytkownikow

13 lat temu
chce zaczac probowac oceniac cwiczenia innych uzytkownikow np w pisaniu a nie wiem jak to zrobic tzn jak moge przekreslic ze ktos ma np zle napisane zdania i poprawic to na zielono ze tak ma byc? pozdr
ggosia84

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

K
kana23
ggosia84 - dzieki wielkie za pomoc - 13 lat temu

chce zaczac probowac oceniac cwiczenia innych użytkownikow

Don't bite off more than you can chew... I'm serious!
quantum137
13 lat temuzmieniany: 13 lat temu
ggosia84 - Ok thanks quantum137 - 13 lat temu
efogt - He, he:) Dobre:) - 13 lat temu
ggosia84 - zdanie przetlumaczylam ale nie bardzo wiem co quantum137 mial na mysli - 13 lat temu
Jokasta - Podejrzewam, że to sarkazm ze strony Quantum...:) - 13 lat temu
ggosia84 - ale co Quantum napisal? sorki ale nie zrozumialam go - 13 lat temu
Jokasta - wyżej napisałaś, że zdanie przetłumaczyłaś....to teraz nie wiesz co kolega Quantum napisał? - 13 lat temu
ggosia84 - wiem ale nie bardzo rozumiem co mial na mysli piszac w ten sposob - 13 lat temu
Jokasta - nie chciałam być dosadna, ale miał na myśli to co napisał: nie porywaj się z motyką na słońce (ewentualnie księżyc)! - 13 lat temu
p-o-l-a - Jeżeli ggosia84 u kogoś znajdzie choć jeden błąd, to już mu pomoże. - 13 lat temu
ggosia84 - Ok dzieki to sie okaze jak bede oceniac kogos to bedzie moje pierwsze wyzwanie - 13 lat temu
efogt - Gosiu, ocenianie prac to bardzo trudna sprawa. Nie umniejszam Twojej wiedzy ale trzeba mieć naprawdę trochę doświadczenia z tym językiem aby to robić. Jeśli nie posiadasz odpowiedniej wiedzy będziesz sama w tych poprawkach popełniać błędy a tym samym zbierać niepotrzebne minusy lub wprowadzać innych w błąd swoimi błędami. - 13 lat temu
efogt - Przemyśl to sobie. Ja oczywiście życzę Ci powodzenia ale z własnego doświadczenia wiem że życie na tym portalu nie należy do najprostszych, trzeba się umieć tu odnaleźć w odpowiedniej dla siebie roli. Przeważnie jest to tylko rola zwykłego, cichego i spokojnego ucznia - tak jak powinno to być i nie raz nie warto tego przekraczać. Ale spróbuj. Pozdrawiam serdecznie. - 13 lat temu
efogt - Jeszcze jedno, zastanawiam się kto jest taki mądry i stawia jej te minusy. Nie bardzo widzę powód do minusiowania. Dyskusja jest spokojna i merytoryczna. Nikt nikogo nie obraża a jedynie jest swobodna wymiana myśli. Dzizus, ludzie... - 13 lat temu
Jokasta - Damy plusy i się wyrówna :)pozdrawiam obie Panie - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
ggosia84 - dzieki efogt Jokasta za komentarze - 13 lat temu