? | Gość |
avayorica |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
K | kamil.gostomski |
adrianna.wu - @kamil.gostomski link do testu wysłałam na adres e-mail powiązany z Twoim kontem :)
-
3 lata temu
|
+2 |
M | Maarrlleenna |
D | DanielaLiszka |
S | szaframa |
adrianna.wu - @szaframa mając dostęp indywidualny do platformy eTutor, wejdź w Menu -> Ustawienia konta -> Nauka i postępy -> Poziom zaawansowania -> Wykonaj ponownie
Natomiast osoby korzystające z platformy w ramach dostępu od pracodawcy w kwestii ponownego przystąpienia do testu proszę o kontakt na adres e-mail [...]@etutor.pl - 3 lata temu zmieniany: 3 lata temu |
+1 |
M | marekoki |
adrianna.wu - Test poziomujący jest testem dynamicznym, który dopasowuje się do odpowiedzi Użytkownika. Podczas pierwszych pytań system określa poziom znajomości języka, a następnie bada umiejętności w poszczególnych kompetencjach językowych i wskazuje, w jakim procencie Użytkownik posiada wiedzę na danym poziomie. W praktyce oznacza to, że wynik, np. 56% czy 80% można uzyskać na każdym poziomie, od A1 do C2.
-
rok temu
|
+3 |
adrianna.wu - Dokładnie @darkobo. Warto spojrzeć na wynik, że na poziomie X uzyskał_m Y%.
-
rok temu
|
0 |
Czy mogę zobaczyć szczegółowe wyniki testu powitalnego?
Test poziomujący z języka niemieckiego powtórka
Czy jest możliwość ponownego uruchomienia testu ustalającego poziom znajomości języka?
Dlaczego przydzielono mi poziom A2, choc test na B1 zdałem na 84% ?
Natomiast mając dostęp indywidualny do platformy eTutor, należy wejść w Menu -> Ustawienia konta -> Nauka i postępy -> Poziom zaawansowania -> Wykonaj ponownie - 3 lata temu zmieniany: 3 lata temu