InnaWikka |
piotr.grela |
InnaWikka - Zależy mi na ćwiczeniach do wydrukowania. Posiadam kilka książek, ale przerabiam je w zawrotnym tempie. Na lekcjach angielskiego w szkole praktycznie nie uczestniczę w zajęciach (za niski poziom dla mnie) tylko przerabiam swoje ćwiczenia. W tym tygodniu powinnam skończyć już drugą książkę.
-
4 lata temu
|
0 |
ang-nsw - InnaWikka - Może Longmana: 'UNDERSTANDING AND USING ENGLISH GRAMMAR', autor: Betty Schrampfer Azar, objętość: 458 str. A4 (w tym 20 str. suplement)
-
4 lata temu
|
|
InnaWikka - @naukaonline "Testy gramatyczno-leksykalne" angielski dla średniozaawansowanych B1-B2 - dosyć popularna i "Testy z angielskiego. To ci się przyda" wydawnictwa preston publishing
-
4 lata temu
|
+1 |
Gość - Dzięki.
Wiem, że zależy Ci na czymś do nauki z internetu, ale pozwól, że polecę Ci dwa podręczniki z testami i odpowiedziami. To jest praca na lata, jak mówi autor. Może Ci się spodobają. Ja mam te podręczniki i wiem, że materiału jest wręcz nie do przerobienia. Wkleję link do strony, gdzie można zakupić i poczytać opisy. Wpiszę jeszcze tytuły, bo nie wiem czy link nie zostanie skasowany. http://www.angielski-korepetycje.pl/angielski-korepetycje.html Angielski- Korepetycje 1 Angielski- Korepetycje 2 Ja mam jeszcze tę trzecią Superstarter, ale to raczej nie na Twój poziom ;) Jak rozwiniesz opisy pod każdym podręcznikiem, to jest tam bardzo szczegółowy opis zawartości. - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
Gość - Ach, widzę, że z tej strony można pobrać różne testy za darmo.
Zapomniałam o tym, bo ja nie korzystam z testów z internetu, wolę mieć książkę w ręku. - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
piotr.grela |
Jak drukować FISZKI z moich słowek które sama dodaje do powtórek?