A | aszucha100 |
esterka |
askawska - Pozwolę się sobie nie zgodzić. Wiele skorzystałam, czytając niektóre Twoje odpowiedzi, Esterko.
- 13 lat temu |
+2 |
efogt - Dokładnie, Esterko, tu akurat Twoja skromność była "nie na miejscu":), "askawska" ma rację:) Pozdrawiam.
-
13 lat temu
|
+3 |
lukaszgd - oj tam oj tam :) Ma Pani duże umiejętności i Pani prace są naprawdę dobre :)
-
13 lat temu
|
+1 |
jerzy_pozoga - Witaj esterko- ja już wiele twoich wypracowań przeczytałem! Twoje prace są fajne i mądre. I za to jestem wdzięczny i są dla mnie dobrym wzorem. Tego, tych umiejętności tobie zazdroszczę. A jeżeli TWOJE nie są, to czyje- córki? Też znakomite.I masz dużego PLUSA! Pozdrawiam. jkp
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
A | aszucha100 |
esterka - Ale możesz pomóc, np. w sprawach "technicznych" albo podtrzymać na duchu, tych którzy tracą zapał do nauki :)
-
13 lat temu
|
+5 |
jerzy_pozoga - Witaj aszucha100- ja też przyznaję się do niepoprawnej gramatyki. (A pani nauczycielka moje zdania wykreśla na czerwono!) Wypracowania z "esterki" są godnym wzorem do naśladowania.Patrz, czytaj i ucz się! Powodzenia. Pozdrawiam. jkp
-
13 lat temu
|
+2 |
A | aszucha100 |
Wampirka - Motywacja- ważna rzecz :)
Ja swoje plusiki to głównie za to zbieram... ale im wiecej piszę, tym się sama bardziej motywuję, bo potem mi głupio jest się przyznawać do tego, ze coś sobie postanowiłam i nic z tego nie wyszło. __ https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/50624-Jak_wam_idzie_nauka_Watek_motywacyjny_.html - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+4 |
jsepiol |
hskawska - ale czemu dopiero jak sie ma 20 pkt. reputacji to można oceniać na "+" i "-"???
-
13 lat temu
|
|
askawska - Bo do oceniania innych trzeba trochę dojrzeć, skarbie. I doczytać. Na minus możesz oceniać dopiero po setce.
-
13 lat temu
|
+1 |
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2024 r.? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪