![]() | walczyk757 |
![]() | askawska |
efogt - Może by koleżance napisać tak bo widzę że dopiero zaczyna i może jeszcze nie wiedzieć nic o trybach: istnieje zasada że po when nie używamy will - oczywiście istnieją wyjątki. Co Ty na to? Mam nadzieję że nie masz mi za złe tego wcięcia:) To tylko sugestia. Pozdrawiam serdecznie
-
13 lat temu
|
+3 |
askawska - Nie załączono informacji, w której lekcji pojawiło się zdanie. Czasem rzucam termin gramatyczny po polsku lub angielsku, by ktoś dociekliwy znalazł sobie i doczytał odpowiedni komentarz gramatyczny awansem, jeśli zachce. Zawsze staram się jednak wyjaśnić coś z grubsza od razu. Tak miało być i tym razem. Ale świetnie, że każdy może dodać coś od siebie. Pytający ma wtedy pełniejszy obraz.
Naturalnie, że nie mam ci za złe. Wcinaj się, ile tylko zechcesz. :) - 13 lat temu |
+1 |
efogt - Dzięki:) Ludzie różnie reagują(ja czasem też bo jestem narwaniec-choć staram się już nad tym panować:), w końcu trzeba szanować zdanie innych).
Pozdrawiam serdecznie:) P.S Zauważyłam że udzielasz zdecydowanych i pewnych siebie odpowiedzi i, co trzeba podkreślić,zawsze bardzo mądrych:)Przyjemnie się je czyta...:) - 13 lat temu |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.