R | radmar2 |
P | paulinawit97 |
radmar2 - To może nadmienię kolejny błąd związany z powtórkami, który się zdarza przy utracie zasięgu...
Gdy podczas powtórek na chwilę stracimy zasięg (np. wejdę do przejścia podziemnego) wyskakuje komunikat: "brak połączenia, spróbuj ponownie". Po ponownym nawiązaniu połączenia (poprzez kliknięcie tego komunikatu) okazuje się, że ostatnie kilka powtórek jest zapomniane (użytkownik jest ponownie o nie pytany). Ale to nie jest tak bolesne i szkodliwe dla usera, i nie ma się po tym takiego "kaca moralnego" jak pomyłkowe ocenienie powtórki na "3", zamiast "1". :) - 4 lata temu |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
N | netis7 |
radmar2 - Dokładnie... przecież nie wymagamy aby można się było cofnąć o 10 powtórek w tył, tylko aby była możliwość poprawienia ostatnio wciśniętego klawisza. Ja np. często (kilka razy w tygodniu) mam taką sytuację, że wciskam klawisz "sprawdź odpowiedź" nic nie dzieje, wciskam drugi raz, a tu się okazuje, że nie tylko sprawdziłem odpowiedź, ale już i oceniłem element. Problemu tego nie ma w domu, przy komputerze. Ale podczas robienia powtórek w terenie gdzie zasięg nie zawsze jest ok. taka sytuacja się zdarza.
-
4 lata temu
|
+2 |
Przez ile czasu pojawiają się powtórki?
Proszę o pomoc- gdzie i dlaczego znikają słówka z powtórek jeszcze nie przerobione!!!