ciasteczka |
quantum137 |
ciasteczka - Dzięki. Widziałam wiele interesujących linków na forum i wpadłam na ten pomysł.
-
13 lat temu
|
|
ciasteczka - Dzięki.Jestem tu bardzo krótko i dopiero uczę się jak korzystać z tej strony.Czytam forum żeby dowiedzieć się od czego zacząć naukę,jaki materiał wybrać w pierwszej kolejności.Szukam sposobu żeby szybko dojść do celu.
-
13 lat temu
|
|
quantum137 - To długa droga przed Tobą:)
Myślę, że znajdziesz na portalu wiele użytecznych wskazówek i rad, także powodzenia! - 13 lat temu |
|
ciasteczka - Dzięki,przyda mi się każde słowo otuchy,bo mam ciężki orzech do zgryzienia!
-
13 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
AngelikaObszynska |
ciasteczka - Masz rację!Takie informacje jak się powtórzą to nikomu nie zaszkodzi tylko pomoże. Można zauważyć,że bardzo często powtarzają się info lub wypowiedzi niczemu nie służące i zabierające miejsce i nikomu to nie przeszkadza i nie jest tak krytykowane jak mój pomysł.
-
13 lat temu
|
+1 |
ciasteczka - Co jakiś czas pojawia się ktoś nowy i na początku jest mu trudno znaleźć przydatne tematy,a jak zobaczy tak zatytułowany temat to od razu będzie wiedział co tu można znaleźć.Ja kilka godzin spędziłam na forum żeby znaleźć przydatne linki,które są porozrzucane po całym forum.Wszyscy tu się uczymy i często szukamy w internecie ciekawych stron pomocnych w nauce i chyba możemy się podzielić z innymi tymi informacjami.Czemu sobie nawzajem nie pomagać?
-
13 lat temu
|
+1 |
mniszka |
ciasteczka - Dzięki Mniszka za stronkę.Ja jeszcze nie spotkałam się z tą stroną. Wybieranie języka-zachęca do spróbowania zabawy!
-
13 lat temu
|
|
mniszka |