DAD |
Jokasta |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
R | radmar2 |
DAD - Ja to oczywiście wiem :) Własnie mi chodzi o to, że czas spędzony w serwisie, nie jest odzwierciedleniem umiejętności językowych. Ponieważ temat jest w kategorii sugestie i opinie, opiniuje i sugeruje :)
-
13 lat temu
|
+6 |
Hermenegilda |
esterka |
DAD - [ "Guru" z IQ poniżej normy niech dopłaca karę za przegrzanie się serwera (((: ]
ROTFL :D - 13 lat temu |
+2 |
bird - Dodam od siebie, że można śmigać w angielskim, mieć tytuły, a być głupcem. Bo wiedza a mądrość to dwie różne rzeczy.
-
13 lat temu
|
+4 |
Wampirka - Esterko,
skoro zdobyłaś tytuł "guru", to pozostaje Ci tylko pogratulować. Nie jest łatwo codziennie poświęcać tyle czasu na naukę języka, nawet jeśli się go ma w nadmiarze. Tak więc bez względu na to ile umiesz w tej chwil, tytuł za ciężka pracę Ci się należy. A wiedza sama przyjdzie. Przy Twojej determinacji szybciej niż później :) - 13 lat temu |
+3 |
esterka - Dzięki Wampirko za miłe słowa. Mnie wcale nie zależy na tym guru, nie udaję mistrza, mam całkowitą świadomość, jak niewiele potrafię. Ale nie chcę też sytuacji odwrotnej czyli utożsamienia dużej liczby godzin na etutku z niewydolnością umysłową.
-
13 lat temu
|
+2 |
absolwentka - Zgadzam się z Wampirką i gratuluje determinacji w dążeniu do obranego celu. Pozdrawiam!;)
- 13 lat temu |
+2 |
esterka |
DAD - Mnie chodzi takze o to, ze jak Guru odpisuje na posty lub poprawia teksty, to traktuje to niemal jak pewnik... no bo w koncu jest Guru :)
-
13 lat temu
|
+2 |
esterka - Rozumiem Cię. Mnie samą też śmieszy to moje "guru".
Ale to zdanie koleżanki może trochę człowieka zaboleć: "Jedni potrzebują minut by opanować dany zakres wiedzy, dla innych miesiące to za mało. Ot i cała tajemnica." Stąd moja polemika. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
esterka |
wacek6713 |
wacek6713 - Ciekawe od kogo ten minus? Ty tylko potwierdziłaś mój punk widzenie, więc jeśli ktoś jest innego zdania to ja powinienem go dostać.
-
13 lat temu
|
|
Ewa-Sally - >bo gdy tylko włączysz e-tutor i nic nie będziesz robić to czas nie będzie naliczony
jak się zalogujesz, to jak najbardziej będzie naliczany czas, niezależnie od tego, czy będziesz robić powtórki, czy czytać forum, czy pójdziesz jeść obiad zostawiwszy włączoną stronę - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
wacek6713 - Może u ciebie to tak działa, u mnie nie. Ja kiedyś zalogowałem się rano, następnie dostałem ważny telefon i musiałem wyjść.Ponieważ pisałem właśnie zadanie a myślałem że zajmie mi to pięć minut nie wylogowałem się.Niestety wróciłem wieczorem a czas nauki na e-tutor stał w miejscu, dlatego napisałem to zdanie.
-
13 lat temu
|
|
quantum137 - > bo gdy tylko włączysz e-tutor i nic nie będziesz robić to czas nie będzie naliczony
Tak faktycznie jest edit: Chyba już gdzieś o tym pisałem... stronę jednak należy odświeżać, samo zalogowanie da chyba tylko 3 minuty. - 13 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
+1 |
Ewa-Sally - nie wiem, czy wcześniej tak było, czy mi się tylko wydawało... sprawdziłam teraz, po odświeżeniu strony po dowolnym okresie nieaktywności doliczane są 3 minuty
-
13 lat temu
|
|
esterka |
esterka - Opłacamy abonament za etutor, żeby się uczyć, a nie sobie dokuczać. Było mi bardzo przykro, mimo to sprawa jest błaha i nie sposób się dąsać w nieskończoność.
Szczerze i na serio proponuję "zawieszenie broni". - 13 lat temu |
+6 |
barszczewskad |
bird - Podpisuję się. Wypowiedź esterki jest kulturalna, w przeciwieństwie do napastliwej i niedojrzałej autorstwa Hermenegildy, która nie zrozumiała i wyjęła z kontekstu zdanie "Twoje zdolności to nie jest Twoja zasługa".
Do barszczewskad: to nieprawda, że ci co mają ogromną wiedzę nie poniżają innych. Jak już wspomniałam można mieć tytuł profesora i być kanalią. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+2 |
quantum137 - Czas więc na fanklub :D
http://www.youtube.com/watch?v=2WNrx2jq184 Tylko się uśmiechnij;) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+2 |
barszczewskad - do bird:Masz rację ,na to nie ma reguł,uogólniając popełniłam błąd.Ale tytuł profesora niekoniecznie/chociaż powinien/ mówi o wiedzy.Pozdrawiam
-
13 lat temu
|
+1 |
bird - Podałam przykład profesora, bo odnoszę wrażenie, że dla wielu ludzi osoba z takim tytułem to wzorzec etyki, mądrości. I szczerze mówiąc irytuje mnie ta czołobitność wobec nauczycieli akademickich. Jasne, niejedna Kowalska zagnie prof. Kowalską (zdziwieni, że nie użyłam rodzaju męskiego? :P). Poza tym rozchodzi się przecież o wiedzę z jednej tylko dziedziny i na dodatek jej wąskiego wycinka.
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+1 |
quantum137 |
drumstick |
esterka - Słuszna uwaga. Poświęciłam na naukę ten czas, który wcześniej miałam na TV, latem trochę zaniedbałam działkę. Mój wybór. I nie żałuję.
-
13 lat temu
|
+3 |
pako Pracownik eTutor |
ala_nina |