B | b8qab755rjbupkiss.m |
F | Foxymf |
b8qab755rjbupkiss.m - Ale to nie film fabularny tylko scenka która nie pasuje do 2020 r. Tracę motywacje przez to. Chyba że to jest kurs dla osób 50+
-
5 lat temu
|
0 |
dhuode - @ b8qab755rjbupkiss.m Nie zgadzam się z"minusikami", które dostałeś/dostałaś. Uważam, że każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii, zarówno pozytywnej, jak i negatywnej i powinno się to uszanować; oczywiście pod warunkiem, że nie jest to zarzut wyssany z palca i jest wyrażony w sposób kulturalny. Każdemu z nas może nie podobać się coś innego, to przecież naturalne.
Niemniej jednak, jeżeli tracisz motywację tylko dlatego, że filmik jest dla Ciebie archaiczny... Mogę Ci tylko życzyć powodzenia. - 5 lat temu |
+5 |
parseq - 1. Jego mość ma motywację do poprawy, jeśli scenki z filmików ją/go osłabiają. A filmiki choć faktycznie niskobudżetowe, to funkcję spełniają.
2. Też już parę dni temu zauważyłem, że jest 2020, więc to niezbyt świeże odkrycie. :-) - 5 lat temu zmieniany: 5 lat temu |
+3 |
b8qab755rjbupkiss.m - Świat idzie do przodu, a etutor zatrzymał się 15 lat temu. Z książek z lat sześćdziesiątych też można się uczyć, tylko to nie dla mnie.
-
5 lat temu
|
+1 |
dhuode - @b8qab755rjbupkiss.m Czy można zapytać od kiedy jesteś na eTutor? Ja jestem od prawie roku; "przeszłam" przez kilka aplikacji i programów do nauki języka. Z mojej perspektywy mogę stwierdzić, że jest to jedno z najlepszych narzędzi do nauki języka dostępne na rynku, a już szczególnie jeżeli porównam to w kategorii jakość/cena. Nie znam innej aplikacji, która zawierałaby taki ogrom materiału, poukładanego w konkretne i dobrze zorganizowane bloki i jednostki lekcyjne. Do tego dochodzą nowoczesne narzędzia wspierające naukę, na przykład zintegrowany słownik Diki.
-
5 lat temu
|
+7 |
dhuode - Zdaję sobie sprawę, że jeżeli coś Ci się tutaj nie podoba, to żadna siła Cię do tego nie przekona. Tylko jestem zdania, że opinia wyrażona np. po 2-3 godzinach użytkowania niekoniecznie oddaje faktyczną wartość edukacyjną platformy/aplikacji.
-
5 lat temu
|
+6 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
wp73 |
C | CAnchor |