ZALOGUJ SIĘ

Nowe lekcje "w podróży" :) Super:)

13 lat temu
Właśnie zauważyłem, że pojawiła się nowa zakładka lekcji „w podróży”. Nie wiem może była wcześniej, ja ją dopiero co zauważyłem :P ale chyba nie dawno, bo jeszcze nie wszystkie lekcje są dostępne:) super pomysł:) może przydało by się też w przyszłości zrobi lekcje z cyklu „business english”, może są już takie plany?:)
Pawel3
dania57 - rzeczywiście jest nowa zakładka.
Boje się,że to tylko na próbę się pojawiła....
- 13 lat temu
Pawel3 - To by było nie ładne:P - 13 lat temu
dania57 - ale czasami się zdarza. - 13 lat temu
DAD - Super :) DObra robota, taka na święta :) - 13 lat temu
Pawel3 - Hehe, zgadza się, prezent dobry:) - 13 lat temu
niuniunia - :) Byle by nie zniknęła... :P - 13 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 6

Tak, nowe lekcje W podróży to prezent dla naszych dotychczasowych Klientów. Mikołaj się pomylił i udostępnił lekcje kilka dni za wcześnie! Teraz musi się uwijać, żeby szybko dodać wszystkie materiały :).
pako
Pracownik eTutor
13 lat temuzmieniany: 13 lat temu
Pawel3 - Hehe:)) dziękujemy za prezent:) - 13 lat temu
efogt - Dziękujemy za prezent:) - 13 lat temu
anbar - Brawo Mikołaju! :) Chyba nikt się nie pogniewa, że dał prezent trochę za wcześnie ;) - 13 lat temu
endriuus - Bardzo ciekawe... dziękuję
- 13 lat temu

A gdzie można znaleźć tę zakładkę "w podróży"?
Pozdrawiam
serbio
granat - W zakładce "Lekcje" - obok poziomów trudności angielskiego. ;)(na szarym tle) - 13 lat temu

Dostępny jest już komplet materiałów - łącznie 70 nowych lekcji.

https://www.etutor.pl/informacje/aktualnosci/53/
pako
Pracownik eTutor

Mnie zastawia stopień trudności lekcji, gdyż są one na końcu wszystkich poziomów. Czy są one tylko dla osób, które bardzo dobrze znają j. angielski?
absolwentka
Wampirka - dobre pytanie... - 13 lat temu
radmar2 - Wg mnie to ich poziom trudności gdzieś tak w okolicy końcówki A2 / początku B1 się kształtuje. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
Wampirka - hmmm, czyli w moim... :oD - 13 lat temu
Hermenegilda - Tak te lekcje to coś jakby B1.
Najlepiej jednak sprawdzić samemu.
- 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
mniszka - Mam wykupiony kurs diki i te lekcje o podróżach w diki oznaczone są jako B1-B2. - 13 lat temu
absolwentka - Aha. Dzięki za informację. W takim razie odpuszczę sobie na razie;) - 13 lat temu

I jak wam idą nowe lekcje?:) Ja na razie 15 przerobiłem. Myślę, że w prawdziwej podroży wiele zwrotów z tych lekcji nam się przyda:) Bardzo dobry prezent od etutora:)
Pawel3
marta.kasprzyk - Ja przerobiłam 21 lekcji. Bardzo mi się podobają. Jest dużo ćwiczeń na rozumienie ze słuchu, co mi pasuje. Planuję przerobić pełny zestaw :D - 13 lat temu
Wampirka - Ja się zacznę ich uczyć przed latem. Może będę miała okazję je wykorzystać świeżo po ich nauczeniu ;) - 13 lat temu

Lekcje przerobione :) teraz tylko czekać na wyjazd wakacyjny i sprawdzić co się zapamiętało :P
Pawel3
endriuus - Taki wyjazd wakacyjny jest najlepszym testem :P - 13 lat temu