kmiskowiec |
P | paulinawit97 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
kmiskowiec |
paulinawit97 - Gry językowe nie są jedynym miejscem, który prowadzi do powyższych funkcji. Może Pan przejść do statystyk, postępów z kursów oraz rozkładania powtórek między innymi z pozycji Twoje postępy, która znajduję się w menu oraz z modułu powtórek :)
Mam nadzieje, że powyższa informacja okazała się pomocna, Pozdrawiam, Paulina - 5 lat temu |
|
kmiskowiec - Tak, wiem. Miałem na myśli, że skoro to jest dość często używane podmenu (rozbudowane) powinno być dostępne z front strony i w bardziej intuicyjnym miejscu.
-
5 lat temu
|
|
paulinawit97 - Bardzo dziękuję za sugestię. Przekazałam powyższą informację do działu IT. Jak będę wiedziała coś więcej na ten temat, na pewno się z Panem skontaktuję :)
Życzę miłego dnia! - 5 lat temu zmieniany: 5 lat temu |
|
parseq |
paulinawit97 - Rozumiem :(
Aplikacja mobilna w porównaniu do strony internetowej niestety ma ograniczenia, co do wielkości, dlatego też nie mieszczą się tam wszystkie moduły - chodzi również o estetykę aplikacji. Jednak dział językowy przekazał mi informację, że można za pomocą aplikacji mobilnej przejść do notatek gramatycznych. Co prawda mają inny widok, jednak zawartość jest taka sama. Można do tego przejść w następujący sposób: Lekcje -> Symbol trzech niebieskich kropek (górna prawa strona) -> Strony lekcji według typu -> notatka gramatyczna Mam nadzieje, że choć trochę powyższa informacja okażę się przydatna i zachęci Pana do skorzystania z naszej aplikacji mobilnej :) Życzę miłego dnia! - 5 lat temu zmieniany: 5 lat temu |
|