ZALOGUJ SIĘ

Jakie macie plany na sylwestra?:)

13 lat temu
Podzielcie się planami na sylwestra, jeśli już jakieś macie?:) Tylko nie piszcie, że etutor:D
Pawel3
Jokasta - Jakie urocze pytanie :) Ty chyba koniecznie chcesz nas zaprosić do siebie na naukę przy kanapkach ;) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
Pawel3 - tak jakoś świąteczno sylwestrowy nastrój poczułem już:))) - 13 lat temu
Pawel3 - Hehe no niestety w sylwka nie dam rady, bo w planach jest wyjazd poza domek:) - 13 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 6

Sylwester z Jedynką!

Ale jeżeli impreza będzie nudna, to pójdę na Sylwester z Polsatem.
alan.madej
13 lat temuzmieniany: 13 lat temu
Pawel3 - Przynajmniej daleko nie bedziesz miał:P - 13 lat temu
absolwentka - Plus % i dobre jedzenie;) - 13 lat temu
alan.madej - Zapasy prowiantu zapewni restauracja KFC, a wieczór minie pod znakiem Piccolo. - 13 lat temu
Pawel3 - No to ostro:P %-) - 13 lat temu

Kupiłam bileciki za 30 zł per person-worthy of laughter.Ciekawe jak będzie???
lub street with szampan or wyjazd last po New Year,bo tanio or ognicho z tekilą.Mam wybór, ale nie na 100% ,bo nie muszę wybierac -pójdę tam gdzie będę chciała, zależnie od nastroju.That's okay for me .No i tyle!!!!
czupiratynka

ja namówie jakiegoś kolege żeby zrobił domówke :D
M
mateo_buk
Pawel3 - to jak coś będzie już ustalone to daj znać, może ktoś z etutora wpadnie:D - 13 lat temu

Ja już prawie jestem umówiona na domówkę u znajomych :) Bawiłam się tak z Nimi w tamtym roku i było super :) Chętnie to powtórzę... No chyba że do tego czasu wygram w totka i wtedy wszyscy wyjedziemy się opalać pod palmami ;)
Ach... taki Sylwek to były...
Wampirka
absolwentka - To by było coś. Mi od dawna się marzy taki wyjazd. Ciekawe czy kiedyś będzie mnie stać na taki luksus. Może zacznę odkładać po 100 zł co miesiąc...;p - 13 lat temu
Pawel3 - Jak tam? jest już wygrana w totka?? :D - 13 lat temu
Jokasta - chyba Wampirka już wygrała :) nie odzywa się...czekajmy na wirtualna kartkę spod palm :) - 13 lat temu
Pawel3 - Kartka musi być koniecznie:) i foto z kokosem:D - 13 lat temu
Wampirka - Niestety nie wygrałam... Byłam na wycieczce w Warszawce i przy okazji na castingu do pewnego programu... niestety zostałam szybko spławiona i stamtąd też nie mam co liczyć na wygraną... ale co zobaczyłam to moje :oD - 13 lat temu
Pawel3 - Eeee to trzeba było wcześniej dać znać, że w Wawie byłaś, byśmy się spotkali i pogadali... po angielsku of course :D - 13 lat temu
Jokasta - To ja też bym się z Wami spotkała, a co tam! - 13 lat temu
Wampirka - No proszę, aż żałuję, że się nikomu wcześniej nie chwaliłam... Ale to był taki spontaniczny wyjazd... Następnym razem pochwalę się szybciej :) Ale najwcześniej będzie to w lecie, jak będzie dużo cieplej, bym miała więcej czasu na zwiedzanie. (Ode mnie jedzie się do Wawy 11 i pół godz pociągiem + godzinę samochodem do stacji PKP, więc taki wypad trzeba maxymalnie wykorzystać). - 13 lat temu
Pawel3 - No to kawałeczek faktycznie jest:) Podczas euro wpadnij, wtedy to się będzie działo :D - 13 lat temu
Wampirka - No będzie... a widziałam stadion (chociaż nie od środka)... bardzo ładny... W ogóle Wawa bardzo mi się podoba... - 13 lat temu
Pawel3 - Z roku na rok miasto coraz ładniejsze, ale i też coraz bardziej rozkopane jest:P Jeśli chodzi o sam stadion to w nocy super wygląda jak jest oświetlony:)Ja z roboty mam ładny na niego widok i codziennie obserwuje jak dumnie wyrasta nad Pragą:) - 13 lat temu
Wampirka - Właśnie w nocy go widziałam... - 13 lat temu

A ja chyba spędzę Sylwestra w gronie mojej nowej szkolnej klasy. Mam nadzieję, że to wypali, bo zapowiada się przednia zabawa ^^
granat

A właśnie!! skoro już o sylwestrze mówimy, to może ktoś jest chętny do robienia moich powtórek przez ponad tydzień??;> bo ja wyjeżdżam i nie będę miał jak robić:(
Pawel3
Wampirka - Wykreśl je sobie z kalendarza to same znikną ;)

Mnie nie będzie poza domem tylko kilka dni, więc nie spodziewam się większych zaległości niż te co mam na dzisiaj ;)
- 13 lat temu
Pawel3 - Tak zrobiłem, ale i tak smutno :P - 13 lat temu