alan.madej |
alan.madej - Zapasy prowiantu zapewni restauracja KFC, a wieczór minie pod znakiem Piccolo.
-
13 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
czupiratynka |
Wampirka |
absolwentka - To by było coś. Mi od dawna się marzy taki wyjazd. Ciekawe czy kiedyś będzie mnie stać na taki luksus. Może zacznę odkładać po 100 zł co miesiąc...;p
-
13 lat temu
|
|
Jokasta - chyba Wampirka już wygrała :) nie odzywa się...czekajmy na wirtualna kartkę spod palm :)
-
13 lat temu
|
+1 |
Wampirka - Niestety nie wygrałam... Byłam na wycieczce w Warszawce i przy okazji na castingu do pewnego programu... niestety zostałam szybko spławiona i stamtąd też nie mam co liczyć na wygraną... ale co zobaczyłam to moje :oD
-
13 lat temu
|
|
Pawel3 - Eeee to trzeba było wcześniej dać znać, że w Wawie byłaś, byśmy się spotkali i pogadali... po angielsku of course :D
-
13 lat temu
|
|
Wampirka - No proszę, aż żałuję, że się nikomu wcześniej nie chwaliłam... Ale to był taki spontaniczny wyjazd... Następnym razem pochwalę się szybciej :) Ale najwcześniej będzie to w lecie, jak będzie dużo cieplej, bym miała więcej czasu na zwiedzanie. (Ode mnie jedzie się do Wawy 11 i pół godz pociągiem + godzinę samochodem do stacji PKP, więc taki wypad trzeba maxymalnie wykorzystać).
-
13 lat temu
|
|
Pawel3 - No to kawałeczek faktycznie jest:) Podczas euro wpadnij, wtedy to się będzie działo :D
-
13 lat temu
|
|
Wampirka - No będzie... a widziałam stadion (chociaż nie od środka)... bardzo ładny... W ogóle Wawa bardzo mi się podoba...
-
13 lat temu
|
|
Pawel3 - Z roku na rok miasto coraz ładniejsze, ale i też coraz bardziej rozkopane jest:P Jeśli chodzi o sam stadion to w nocy super wygląda jak jest oświetlony:)Ja z roboty mam ładny na niego widok i codziennie obserwuje jak dumnie wyrasta nad Pragą:)
-
13 lat temu
|
|
granat |
Pawel3 |
Wampirka - Wykreśl je sobie z kalendarza to same znikną ;)
Mnie nie będzie poza domem tylko kilka dni, więc nie spodziewam się większych zaległości niż te co mam na dzisiaj ;) - 13 lat temu |
|